Potrošnja | MojaGaraža Potrošnja | MojaGaraža
Objavi

Audi a5 da li se isplati novi kupovati?

pre 3 sata

Zamijenio sam motor pasata 3 1.9 55kw sa motorom golfa 3 1.9 66 kw na kome je elektro pumpa i dizne , pumpu sam zamijenio stavio obični, ali slabo vuce a trosi , da li i dizne da zamijenim? Sta predlazete ??

pre 23 sata
Vasilije Zderonjic pre 11 sati

Pasatov motor ima stepen kompresije 22.5 : 1 , a Golfov 19.5 : 1 . Ako si stavio pumpu od Pasata, onda na manjim obrtajima ne stigne svo gorivo da se upali i slabije vuče. Na većim obrtajima Golfova turbina ubacuje više vazduha od Pasatove, ali pumpa ne isporučuje dovoljno goriva, pa opet slabije v...Pročitaj više

Golf 5 1.9 tdi 77 kw 2006. goal troši litar ulja na 4000-5000km vožnje.Ne čadi,dobro vuče,ne rasipa ulje nigdje.Solidna vožnja uvijek.Šta je u pitanju-pomoć.Hvala unaprijed.

11. Mar
Vasilije Zderonjic 11. Mar

Proveri da interkuler nije pun ulja . U principu ulje može ili da curi negde ili da sagori . Ovo drugo se manifestuje kroz plavičast dim karakterističnog mirisa . Ovo prvo , podmetneš karton pod auto pa posle nekoliko sati proveriš da li ima mrlja .

Boki Made in Serbia MG moderator 11. Mar

Nije ništa neobično da motor tog godišta troši malo ulje. Skini crevo sa usianog dela turbine i proveri rukom da li postoji luft na osovinici turbine. Ako ima lufta gore - dole kad se pomera onda je to razlog potrošnje ulja. Ako je turbina stegnuta onda ulje troši zbog karika. To ako se krene u sređ...Pročitaj više

Немања Николић pre 22 sata

Ako stipa za oci to je turbo, isto je meni tako doduse na audi-u a4, svo ulje je isterao kroz nju, pazi se, remontuj sto pre, ovako moze da ti vrisne u svakom trenutku i kad protera ulje, a ti na putu, nije za igranje.

Učitaj još odgovora

POZDRAV. ZANIMA ME POTROSNJA GORIVA ZA HYUNDAI 1.6 CRDI 110KS 2015 GODISTE?

14. Mar
Učitaj još odgovora

DALI JE TAČNO DA U SVAKU HONDU CR-V DŽIP 4X4 2000CC 150KS DA MOZE DA SE UGRADI PLIN TNG BEZ RAZMISLJANJA BEZ GREŠAKA I DA TO MOZE DUGO DA SE VOZI JEL SVAKI BENZINAC ICICE 20.000KM.UNAPRED HVALA

12. Mar
Boki Made in Serbia MG moderator 13. Mar

Može ako nema direktno ubrizgavanje, a koliko znam Honda nema... Problema neće biti ako se ugradi uređajaj koji odgovara tom motoru i ako serviser pravilno podesi parametre. U principu to važi za sve automobile, ne samo za Hondu.

Top