Offtopic – sve i svašta | MojaGaraža Offtopic – sve i svašta | MojaGaraža
Objavi

Imam pitanje! Imam peugeot 308 1,6 bluehdi 2016. Zanima me da li mora uvek da se sipa aditivirano gorivo ili ne?

pre 7 sati

Imam pitanje! Imam peugeot 308 1,6 bluehdi 2016. Zanima me da li mora uvek da se sipa aditivirano gorivo ili ne?

pre 7 sati

U pasatu imam dynaudio ozvucenje. Ono sto mi je cudno kada dam bas samo malo u plus bukvalno zvucnici ne mogu podnijeti i onda mi pocne lijevi zvucnik da prdi bukvalno. Znaci ne pojacam bass na max nego samo malo ali jednostavno kao da zvucnici ne mogu podnijeti. Zna li neko je li to normalno?

28. Mar
Tibor Koči 02. Apr

To što dobija distorziju verovatno znači da je dotrajalo vešanje membrane. Jesi proverio da li su originalni zvučnici? Možda je neko promenio sa nekim običnim koji nemože da izdrži ili nije odgovarajućeg otpora (omaže). Ukoliko taj sistem ide opciono uz doplatu a auto kupljen polovan moguće da je pr...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Interesuje me da li je neko imao iskustva sa bravom na stilu koja je polomljena spolja (ne može da se otvore vrata) a iznutra takodje ne može jer je uključena zastita za decu pa polugica ne može da finkcionise.
Smem li da spolja odlomim ono što ne valja i nekako spolja to otvorim pa da zamenim spoljnu bravu ili celu da menjam posto ima taj Child lock.

30. Mar

Pozdrav svima, da li neko ima link ili zna gde mogu da peruzmem uputstva za Peugeot 308 sw gen. 2008-2014 god. Hvala u napred!

31. Mar
Top