Pitaj sudskog veštaka | MojaGaraža Pitaj sudskog veštaka | MojaGaraža
Objavi

Postovani,
Dali mozete da mi kazete kako da dodjem do realne cene za prodaju vozila GOLF 1,4 TDI,BENZIN 55/75 ,2006. Presao 146.000 km.Hvala
Ako nemate tu informaciju,gde da odvezem vozilo da dobijem realnu procenu?Hvala

23. Apr
Boki Made in Serbia MG moderator pre 23 sata

Teško,vrlo teško... Cene su preterano različite. Jednostavno ukucaj u oglasima automobil kao tvoj i vidi koliko idu cene od do. Kreni sa većom cenom pa ako se niko ne javlja postepeno spuštaj. Ako je auto u veoma dobrom stanju ne treba spuštati preterano, opet konačna cena zavisi od stanja.

Vasilije Zderonjic pre 22 sata

Pa idi na oglase, izaberi takve golfove (motor, godište) i izračunaj prosek, pa idi malo gore ili dole iznad dtoga u zvaisnosti kakav je tvoj auto (oprema, očuvanost i sl ...)

Pozzz...Koje ulje je najbolje sipati u motor passat 1.9TDI 66KW ima klimu 97.God. Dobar motor ne trosi ulje.Predhodni vlasnik je koristio Motul ulje polu sintetiku.

19. Mar
Učitaj još odgovora

Pozdrav interesuje me da li moze da se vozi motor bez dozvole 49cc

19. Mar

Da li mogu da vozim auto ako imam 17 god I polozenu vozacku?MIslim navoznju auta po gradu I to.

17. Feb
capcarapcap isto 17. Feb

Lica koja nisu punoletna (nemaju 18 godina) dobiće probnu vozačku dozvolu koja podrazumeva sledeća ograničenja:

Zabranu upravljanja vozilom bez prisustva (nadzora) lica u vozilu na mestu suvozača koje ima vozačku dozvolu B kategorije u trajanju od najmanje 5 godina.
Probnu vozačku dozvolu može kori
...Pročitaj više

Pozdrav! Komunalna policija mi je stavila ispod brisača da su me slikali na nepropisnom mestu. Neki običan mali papir sa pečatom i datumom.. Zanima me koja je kazna i je l stiže to uopšte na adresu?

16. Feb
Top