Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Ljudi ponovo pitanje kad otkljucavam auto palila mi se pozicija napred prstenovi svetlo u kabini nazad pozicija i svetlo za tablice i od jednom je prestalo sa radom jel zna neko problem? I treperi mi svetlo u kabini da nije neka masa nešto?? Ne znam sto je od jednom prestalo ako moze neka slika ako predpostavljate nesto da probam sam da namestim a ne odma kod električara..

Pozdrav! Vlasnik sam par meseci ovog modela iz 2011 godine, uvezen iz Holandije. Meni je bio ok na Car Verticalu i presao je oko 193.000 hiljade km. Cim sam ga uzeo odradio sam mu mali servis u servisu Rajkovic, Mali Mokri Lug. Covek mi je rekao da mu je dobar auto i ja za sada nemam nikakvih problema sa autom. Plan mi je pred zimu da odradim veliki servis i zamenu svih diskova/plocica, kako mi je rekao Rajkovic majstor. Znam da mu nije udobnost jace strana, pisano i ovde po forumu, ali za dve osobe da li moze Clio da izdrzi put do Grcke (Neos Marmaras oko 750km u jednom pravcu), ili ipak ne preporucujete put, i da li da obratim na nesto paznju pre puta da me ne zadesi problem neki. Cisto neko iskustvo vise, nisam nikad pre vozio Clia na duze staze. Hvala dobri ljudi!

Pozdrav, imam alfu 147 i fabricko ozvucenje se cuje okej ali pri malo kacem pojacavanju nema bas nesto snage i kvalitet, jer bose sistem ima bolje resenje tj. Malo bolji kvalitet i snage tj ne gubi kvalitet kao fabricko kada se pojaca... I jel pri povezivanju naknadno treba damo kabal iz vufera i pojacala treba sprovesti do fabrickog radija i to je to ili ima jos nesto?

Top