Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Bezite od auto placa eurostar u Novom sadu. Bukvalno me ubedjivao i svadjao se sa mnom vlasnik zasto idem na proveru u ovlasc. Servisu Nisan. KAKO navodno ne treba. I na kraju povezani. A ja kupio auto koji trosi ulje kao lud. Zato ,izbegavajte ovaj plac , jer to su prevaranti. Eurostar NS.

Postovani prijatelji Imam jedno pitanje i treba mi sto tacniji odgovor ako neko zna. Naime,trenutno sam u inostranstvu i gledam da nadjem neki auto da uvezem jer racunam da je svakako bolje uvesti nego kupiti kod nas isti. Pa mene sada zanima cela procedura sta ja i kako treba da uradim,tj kao prvo sta treba da uzmem odavde tj iz Francuske kao papite i sta mi treba za put jer palaniram da ga licno dovezem???

Imam pitanje , trrnutno su gume na C5, 2010 gidina 225/60/16 ,kako su mi rekli u srevisu dinenzija je dosta skupa i retka, na vratima auta pise da je to preporuvena dimenzija za ovaj auto, pa se pitam ima li neko iskustva sa nekim drugim dimenzijama i ukoliko se stavi neki drugi progil guma hoce li biti nekih problema? Hvalla

Pre nešto više od godinu dana kupih Peugeot 2008 BlueHDI 5-speed gear, koji je nakon mesec dana vožnje krenuo da ispušta čavrljajući zvuk iz predela menjača, kada je auto u leru pušteno kvačilo i zvuk prestaje nakon pritiskanja kvačila. Prođoh sve ovlašćene servise koji su mi rekli da se čuje sinhron pete brzine i da je to normalno i da tako treba. Doduše prvo su rekli da je taj problem odavno poznat, da su rastavljali menjače ali da to ne može da se popravi i da je to tako po definiciji vozila sada. Mlatio sam se sa njima pa dobrih 9 meseci, da sam na kraju jedva uspeo da uzmem i reklamacioni list čisto za svaki slučaj. Auto kupljen u Euroimpexu u Višnjičkoj ulici. Šta ja stvarno dalje mogu da uradim kako bih rešio ovaj problem?

Top