Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Zdravo ljudi, razmišljam se o kupovini novog Hyndai Tucsona ili Kie Sportage. Za slične pare mogu uzeti 1.6 132ks Gdi benzinca i osnovnog 1.6 115ks dizela. Moje pitanje je da li neko zna cene redovnih servisa za ova dva modela u ovlašćenom servisu? Prelazim godišnje oko 20k km tako da sada stavljam na papir da li mi se isplati da dizela platim 500-1000e više. Hvala na odgovorima!

Poštovani forumaši, prilikom prelaska preko ležećeg policajca, ili neravnina na putu, čuje se negde napred, zvuk kao krckanje, a ne mogu da utvrdim šta je u pitanju?Zamenjeni su stabilizatori,zamenjena kugla u točku...Jedan majstor je na osnovu vožnje, zaključio da je do vretena volana, i da mora no da se kupi!

Postovani, ima li razlike u dimenzijama prednjeg krila izmedju Audi A3 8L 96-00 i Audi A3 8L 00-03, sem razlike u otvoru za migavac, a koja bi mogla uticati da zamenim svoje dvodelne migavac farove za jednodelne migavac u faru - restajling model na svom vozilu 2000. godiste (96-00), prva verzija. Plasim se da ne kupim farove, a posle da isti ne mogu da nalegnu na branik i krilo vozila. Sem promene u elektroinstalaciji za koju znam i koju cu da odradim, nadam se da nije razlika u dimenzijama krila ili branika?

Dali može da se zameni manualni menjač sa automackim za forda fusion ,i dali mora da se uradi u ovlašćenom servisu i dali treba da se izmene neki podaci u saobraćajnom. Postao sam invalid , a fordić mi je ekstra a neznam našta bih naleteo ako bif kupio drugi sa automackim mrnjačem. Hvala.

Top