Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Pozdrav svima, imam kompleksniji problem sa autom već duži vremenski period. Radi se Golf 5 1.9tdi 77kw 2004god! Auto ne vuče kao onog dana kad sam ga uzeo. Pokušaću kratko da objasnim šta se dogodilo, pre godinu dana mi je motor pomesao antifriz i ulje tako da sam morao da ravnam glavu motora. Tada sam uradio sve sto je bilo neophodno, kupovina novih delova... za dizne i slicno...sve je to vraceno i stavljeno u prvobitan polozaj ali auto je bio bez snage! Auto sam vozio na vise dijagnostika i receno mi je da trebam da nabavim nove dizne pa sam prvo otisao kod ljudi koji popravljaju dizne. Uradio sam proveru i dizne savrseno rade! Menjao sam protokomer, proveravao egr ventil, turbinu sam cistio, proveravao sam 100 puta vakume da ne pušta mozda negde pritisak ali i dalje isti problem. Auto sam vozio kod preporucenih elektricara koji su proveravali sve parametre ali auto ne vuce kao pre. Neobjasnjivo mi je da posle tog dana, kad je pomesao ulje i vodu, auto ne vuce kao pre. Auto sam vozio kod velikog broja mehaničara i svi su rekli da je auto što se tiče mehanike potpuno ispravan. Da li neko moze da mi preporuci dobrog elektricara da vidim da nije možda do kompjutera? Ako neko ima još neki predlog na šta da obratim pažnju bio bih mu zahvalan.

Uvoz automobila iz Nemačke. Da li na granici prave problem ako se ne poklapa broj šasije/motora? Koliko se plaća carina? Ako ne znate tačno, je l otprilike procenat od vrednosti automobila, ili neka simbolična suma od par hiljada dinara? Kako je najbolje naći automobil u inostranstvu? (koji sajt, koji oglasi....) Može li auto da se doveze na točkovima ili mora na prikolici do Srbije? Ako može na točkovima, šta je sve potrebno?

Pozdrav,imam problema sa paljenjem na opelu meriva 1.4,2008 g 66kw,benzin-plin,znaci najgore je ujutro,vergla po 10 puta,a kad upali trese motor,dok ga ne izgasam da se zagrije,pa kad predje na plin radi normalno,isto se desava i kad odstoji 2 ili vise sati,samo blaze malo,a kad je zagrijan,pali normalno..

Top