Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Odgovor sa malim kašnjenjem, izvinjavam se. Problem je bio sljedeći: Bio se odlomio dio "pinjona", koji je oštetio "puž" između prve i druge brzine u mjenjaču. Odlomljeni dio je takođe probio i semering na poluosovini, zbog čega je u mjenjaču bilo samo oko 2 dl ulja. U ovlašćenom servisu je urađen servis: zamjena pinjona novim, zamjena puža novim, zamjena ulja u mjenjaču novim (2 litra), te zamjena semeringa na poluosovini novim. To je urađeno za jedan dan, a koštalo je 170 KM, ili oko 90 evra.

pozdrav,imam hondu sivic 1.6 16v 93kw 97god,i imam problem ujutru kad je upalim radi sve normalno ali kad krenem pocne da se gusi auto i davi i odjednom prokine i radi i ide normalno,i hoce kad izbacim iz brzine da spusti obrtaje kao da hoce da se ugasi,da li je neko imao slican problem,inace to se desava na benzinu i na plinu

Motor je u pitanju, elem, fali mi plocica na ramu i nece da me puste da prodjem tehnicki, ima neka solucija da mi naprave neku laznu ali ja ne zelim da posle imam problema sa tim, nego hocu da promenim ram, e sad koja je procedura posto sam nasao jedan na kupujemprodajem, ali lik je iz lazarevca i meni se iskreno ne ide tamo vec bi da mi ram posalje brzom postom, e sad kako da odradim prevod i kupoprodajni ugovor pod uslovom da ja ne idem tamo?

Top