Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Za sve koji registruju/kupuju novi automobila a prodali su stari, a zele da ustede na registraciji oko 2.500 din svake godine. PRENESITE premijski (1. stepen -15% popust) stepen osiguranja od starog automobila na novi (redovno je 4. stepen, 0% popust ako ne trazite popust a registrujete prvi put vozilo). Potrebno je samo da donesete skeniranu staru polisu osiguranja od proslog automobila gde vam je premijski stepen 1. i skeniran kupoprodajni ugovor kao dokaz da ste prodali stari automobil) prilikom registracije novog automobila. PS: Ovo vazi za Novi Sad, neke opstine traze pored kopije stare polise, kupoprodajnog ugovora starog vozila i kopiju kupoprodajnog za novo vozilo i potvrdu da je vozilo odjavljeno... Nije extra velika usteta ali je glupo bespotrebno prazniti vase pulu prazne dzepove da bi bespotrebno punili dzepove osiguravajucih kuca koji su prepuni...

Купио сам ауто од колеге, превео га на своје име, саобраћајна је на моје име, регистрација важи још 5 месеци, таблице остале исте.. Питање: Да ли и даље важи онај зелени картон што је колега извадио кад је регистровао ауто?

Pozdrav. Vozim Bmw 118d (2007.) i po bordu mi pise da mi je prosecna potrosnja na autu 10,7. Pre odredjenog vremena sam radio test, i ispostavilo da mu zapravo to i jeste potrosnja. Otisao sam kod majstora, ispostavilo se da su termostati bili pokvareni, zamenio sam ih, ali na bordu i dalje stoji 10,7l potrosnja s tim sto ja svakim primer 30-40km on digne potrosnju za 0,1l ili spusti. Zanima me vase misljenje u cemu moze da bude problem ukoliko je ovako velika potrosnja u pitanju? Hvala.

Top