Uradi sam | MojaGaraža Uradi sam | MojaGaraža
Objavi

Fiat Marea St Moriz 1.9 jtd, 81kw, 2002 god. Gde se nalazi centralna brava, njen relej i osigurac za nju. Radi mi na kljucu sve ok. Na daljincu radi samo kada sedim u kolima, van njih ne reaguje. Stavio novu bateriju u daljinac i sve isto. Sta raditi?

19. Jul

Ljudi znate li gde su osiguraci na volvu s60 2002 god.?
Hvala

18. Jul

C4 Citroen Cactus, 2016. godište, da li vredi da se kupi?

09. Jul

Sta je problem , ako svetli lampica kvar hybrida ? I da li i koliko sme da se vozi ? Hvala .

08. Jul

Zdravo, da li mi može neko pomoći ili dati savjet kako da saniram štetu "od parkiranja". Znači ostavim auto ispred tržnog centra i neki seljak dođe i odkači njegovim vratima u moja i ima malo slabija vidljivost te "ogrebotine".
Znači danas stvarno više nije moguće parkirati auto a da ti ga neko ne udari ili ne sjebe na parking ovi naši seljaci uopšte ne gledaju. Tj. bole ih ku*ac da udare nije njihovo.

07. Jul
capcarapcap isto 07. Jul

Juce na parkingu od maxija ispred moje zgrade neka zena otvorila vrata od svojih kola i naslonila vrata na auto pored a neki covek joj prisao i pitao "jel vi to namerno radite" A fora je sto to uopste nije bio njegov auto nego covek bio u prolazu :)

AB BA 07. Jul

Zavisi koliko je duboka ogrebotina. Pokušaj da pređeš noktom preko toga i vidi da li nokat može da stane u to što je izgrebano. Ako može...nemaš sreće.

Možeš uzeti polir pastu i bezbojni lak za nokte. Dobro očisti taj dio, namaži tanko lak za nokte. kada se osuši, uzmi polir pastu i ručno spužvico
...Pročitaj više

Dimitrije Nikolić MG moderator 07. Jul

Plice ogrebotine mogu poliranjem da se srede, ali dublje samo da se ublaze. To tesko mozes sam da izvedes. Jedino da pokusas nesto od onih magicnih flomastera i slicnih stvari za popunjavanje ogrebotine, ali opet sve zavisi koliko je duboka.

Učitaj još odgovora
Top