Uradi sam | MojaGaraža Uradi sam | MojaGaraža
Objavi

Kako poboljšati i jeftino nabaviti dijelove za moskvića 1500 / Vaz 2140

12. Jan
Dimitrije Nikolić MG moderator 12. Jan

Kako misliš poboljšati? I kako misliš jeftino nabaviti delove? A plin k’o plin, pozovi par servisa koji ugrađuju plin pa vidi koju će ti cenu reći. Mislim da on nema ništa specifično u odnosu na druga kola iz njegove generacije.

Vasilije Zderonjic 12. Jan

Idi na 'www.lada-klub.com/ ' , bio je tamo jedan lik koji se zezao sa Moskvičima, možda ti preporuči gde da nabavljaš delove (uglavnom iz Rusije poštom) . Samo ne računaj na jeftinu vožnju, auto je oldtajmer , to ljudi sređuju za sebe iz entuzijazma a ne da se taljigaju .

Učitaj još odgovora

Nisam dobio nikakve podatke od prethodnog vlasnika,dali je i kada menjan zupcasti kais kod saxa 1.1 2001 god.Druge stvari tako tako ali nedaj boze pucanje istog izaziva teske havarije pa da pitam:dali je neko menjao sam navedeni kais,dali je komplikovano tacnije,postoje li reperi (oznake) na kucistu ili (i) zupcanicima?Hvala za svaku pomoc.

17. Maj
Goran Pesic 17. Maj

'www.youtube.com/watch?v=f56RfTmSTI4'

Goran Pesic 17. Maj

'www.youtube.com/watch?v=f56RfTmSTI4'

Hoce li mi ko reci kako da resim problem sa zadjim brisacem. Kad god otvorim vrata ili dam kontakt on se sam ukljuci i odradi. I uvek ostane u drugom polozaju. Bio bih vam zahvalan puno.

15. Maj

Kupio sam Pezoa 206 2005 1.6 hdi 110ks, sada bi mi dobro dosla pomoc kako na najlaksi i najbezbolniji nacin da uklonim, zamaskiram ili bilo sta slicno "sweet years" natpise sa srcima sa auta 😂

16. Maj

kvar petih vrata

01. Maj
Učitaj još odgovora
Top