Auto-delovi | MojaGaraža Auto-delovi | MojaGaraža
Objavi

Ovako u toku voynje mi se desilo dok sam vozio u trecoj brzini da odjenom je auto kad dam gas reagovao kao da je u leru.Kad sam stao i pokusao da ubacim u bilo koju brzinu on nije reagovao.Kvacilo je u potpunosti normalno,nije tvrdo kao kad ode lamela i korpa.Sasvim normalno se ubacuje i u brzine sve,ali nece da krene ni u jednoj brzini.

pre 19 sati
Učitaj još odgovora

Micbisi colt

28m

pitanje za rover cabrio xw 216

16. Feb

Razmisljam da kupim alfa romeo 147 kao drugi auto od polaganja dok uvezbam na nekom starom.Jedini mi se on svideo i rado bih ga vozio po izgledu,prvo sam hteo bmw 320 ali je skup.Nego da se vratimo na temu da li se ovaj model mnogo kvari na sta obavezno da obratim paznju pri kupovini i po vama koji je mpmacki auto do 2200 evra?

14. Feb
Boki Made in Serbia MG moderator 14. Feb

Ne bih ti ni ja preporučio 147-icu. Prvo što je vrćina u lošem stanju, drugo trapovi su jako nežni, nisu uopšte za naše očajne puteve. Održavanje je skupo... Preporučujem ti Stilo kupe 1.9 jtd. Isti motor kao kod Alfe, ali Stilo je normalnije konstruisan, momački auto, lepo ide i lepo se ponaša.

Učitaj još odgovora

Ako iko zna, gde mogu da nabavim poklopac posude za tecnost brisaca, tj vetrobranskog stakla? Cesto sipam tu tecnost , i naravno izgubim polopac, a strah me je da nesto ne upadne u sistem ... u prodaji kazu da je prakticno nemoguce nabaviti tako nesto, a ako bi se narucivalo, cena je oko 30 E ... ukoliko neko ima bilo kakvu varijantu za ovo neka se javi. Unapred hvala, pozdravi iz Krusevca ...

15. Feb
Učitaj još odgovora
Top