MojaGaraza - Fahir Redzovic | MojaGaraža MojaGaraza - Fahir Redzovic | MojaGaraža

Fahir Redzovic

Član od 22. Feb 2014.

10 komentara 1 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Golf 5 1.4 Tsi 103kw/140 ks, manuelni menjac 6 brzina. Brz govorim o Tsi verziji, vrlo mali potrosac s'obzirom kako ide. Motor godine, sedam godina zaredom. Prilicno udoban, prostran. Jeftin za odrzavanje.

06. Feb 2018.
Pogledaj ostalih 3 komentara
Head Hunter 07. Feb 2018.

Moze da trosi 5.5 litara samo na 80 km/h konst. voznje... a ti verovatno zivis pored magistrale pa samo tu potrosnju navodis kao merodavnu.

Realna gradska potrosnja 8-9 lit.

Zoran Saz 07. Feb 2018.

A kolko onda trosi TDI sa tom konjazom grad ja bi reko tu negde oko 7 do 8L tako da ovaj motor i nije veliki potrosac,da ne pominjem treskanje i brundanje dizela i skpo odrzavanje,zmajci i ostala cuda oko dizela jer je ovo motor sa direktnim ubrizgavanjem u cilindar i normalno da manje trosi i jeste...Pročitaj više

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

Posedujem Renault Megane Berline 1.6 16 v 110 ks, 6 brzina. Auto je startan, brz, udoban, stabilan, necujan u radu, mali potrosac ( grad 9 otovreno 5.3-5.7 litara plina). Jeftin za odrzavanje u odnosu na svoju konkurenciju. Volan i menjac precizni, dobra zvucna izolacija.

Mogli bi da budu bolje serijski opremljeniji.

13. Feb 2017.

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Motor

Posedovao sam Clia 1.2 8v 58 ks. Auto je pravi gradski, mala potrosnja, udoban, jeftin za odrzavanje. Menjac precizan, motor necujan u radu.

Veoma slabasan motor, ipak je to 1.2 8v 58 ks, najosnovnija verzija. Kao i sto sam rekao pravi gradski auto, auto za po gradu, a ne za dalje. Imao sam problem sa kilometrazom, nije radila, tako da se jedva kvar nasao, kompijuter otkazao, opravka 70e.

01. Sep 2016.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

Posedujem Astru H 1.7 CDTI 74kw 101ks. Atrktivnog izgleda, dosta je komforan, udoban, startan. Auto je dosta brz, uzevsi u obzir i tezinu. Lepo lezi na putu. Mali potrosac. Pouzdan auto.

Sto se tice mana, malo su tvrdje za nase puteve, kao i vecina Opela.

01. Sep 2016.

Jedno pitanje za sve koji voze Clia. Dakle, na sestrinom Cliu 2002 god. 1.2 8 ventila, na autu od skoro ne radi kilometraza niti broji kilometre. Obrtaji rade normalno, Kod puno elektricara sam ga vodio i menjao i cajger i komp.instalaciju proveravali i kao sve u redu. A ne radi. Ponelkad proradi ali samo na sekund dve i opet po starom. Auto nema pinjon i nema sajlu vec cita podatke preko abs -a. Niko ne moze da nadje kvar. Zna li neko nesto oko toga? Jel imao slicnog iskustva?
Pozdrav

28. Maj 2015.
Učitaj još odgovora

Posedujem megana vec 2 godine, 1.9 dci 120 ks 6 brzina, auto ide kao metak, perfektan motor, trapovi, menjac precizan. Tako jak i brz a pritom mali potrosac, stabilan. Ima mesta za putnike. Pun opreme.

Nema mane

25. Apr 2014.

Cena/Kvalitet Pouzdanost

Vlasnik sam ovog auta vec 9 godina, i nikakvih problema nisam imao do sad, do duse malo je i presao, jer uvek imam jos jedan auto pored njega tako da se i ne vozi nesto puno. Redovan servis i to je to. Auto je dosta brz, opelov motor, menjac i trap, tako sto se tice toga nema mane. Tako da je i jeft...

Sto se tice mana, i nema ih. Potrosnja je kao i kod svakog benzinca. Mogli bi da budu malo vise opremljeniji serijski.

Pročitaj više

25. Apr 2014.
Top