MojaGaraza - Volkswagen Golf Hatchback (2004 - 2008) | MojaGaraža MojaGaraza - Volkswagen Golf Hatchback (2004 - 2008) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Mala potrošnja

Poluautomatski mjenjač

26. Jan 2021.

Održavanje Potrošnja Komfor

povoljni zamjenski dijelovi-kompaktibilnost kako mehanički tako i neki ostali što auto čini pogodnim za eksperimentiranje, ergonomija izgleda i funkcionalnih djelova kako unutra tako i vani, pristupačnost na tržištu, njemačka preciznost ;)

limarija loša mekana i porozna, cijena u rangu previsoka, tapecirung svuda slab, nešto malo problema s elektrikom

26. Jan 2021.

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

Dizel motor 2.0 od 140ks sa 8 ventila, jedna bregasta, oznaka BMM. "Zmajčina" od motora.
Poslednji spartanac kod dizelaša, sistema pumpa dizna. Identična glava motora kao kod starog legendarnog 1.9 tdi sa povećanom zapreminom cilindara i snagom. Šesto-stepeni manuelni menjač veoma precizan sa ...

- Udobnost sedišta bi mogla da bude bolja. To je i glavni razlog prodaje posle četri ipo god korišćenja (imam problem sa kičmom od ranije).
- Prednja sedišta jesu udobnija u odnosu na predhodni model ali i dalje nedovoljno, stvaraju zamor u leđima na dužim putovanjima. Kao da je ideja dizajn...era bila da će se ostane samo na gradskoj vožnji i max dnevnim relacijama ne dužim od 100-120km.
- Pozadi nedovoljno mesta za treću odraslu osobu ili krupnije dete zbog visokog tunela za auspuh koji nepotrebno zauzima prostor u kabini. Zna da nervira kada petočlana porodica ide na neko duže putovanje, recimo na more.
- Nezadovoljavajuća zvučna izolacija jer buka koju stvara sam dizel motor već pri obrtajima od 2200 - 2500 lako dopire do kabine i zna da nervira na dužim putovanjima zbog razgovora sa putnicima u autu.

Pročitaj više

29. Jan 2020.
Vasilije Zderonjic 30. Jan 2020.

Golfara kao budžetski auto nema taj teg na osovini uljne pumpe, usled toga ona ne strada ali drči u autu što si i sam napisao . Inače je taj motor manje više ok ako se naviknete na traktorski zvuk .

Pročitaj sve utiske za Volkswagen Golf Hatchback (04-08)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top