MojaGaraza - Mateja Djordjevic | MojaGaraža MojaGaraza - Mateja Djordjevic | MojaGaraža

Mateja Djordjevic

Član od 17. Mar 2020.

1 korisnih 1 beskorisnih 1 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Motor

Vrhunski dizajn, neprevazidjena linija, jedinstven zvuk i osecaj u voznji, 525i 2.5 24v 192ks, u svoje vreme u samom vrhu. I dan danas izaziva poglede ako je lepo sredjen. Stabilan na putu, ostar na gasu, masivan.

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja

Limarija u predelu pragova, trap u odnosu na nase puteve jer je jako nizak, trosi kao tenk, tapaciri na vratima se razlepe, imao sam svojevremeno problem sa kompjuterom nije slao struju na 6. cilindru, jako skupi delovi i dan danas.

18. Mar 2020.

18. Mar 2020.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor

O njemu samo reci hvale, bukvalno tenk od auta, motori su veoma jaki, prelaze dosta, samo redovno odrzavanje. Pouzdan je auto i nikada nije ostavio na putu. Pogodan je za velike terete. Odrzavanje je dzabe, veoma komforan i udoban, kvalitetna izrada plastike u kabini. Klima mu je vrhunska. Posedovao...

Limarija, kod mene nije bilo problema sa tim jer sam lepo cuvao auto. Druge mane nisam uocio.

Pročitaj više

18. Mar 2020.

18. Mar 2020.

Pouzdanost Motor

2003 1.6 8v 102ks, relativno izdrzljiv motor uz dobro odrzavanje, siguran auto za vecu porodicu, najlepsi dizajn u klasi Monovolumena u tom godistu. Trap u sustini izdrzljiv.

Potrošnja Komfor

Kvalitet enterijera, velika potrosnja kod benzinaca, skucen napred i relativno tvrd, limarija na gepeku oko sajtni ume da popusti.

17. Mar 2020.

17. Mar 2020.

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja

Lepa linija, 1.6 16v 103ks izuzetno osetljiv na gasu, ide dosta dobro za taj motor u odnosu na konkurente, lep zvuk motora, mali potrosac, na neki nacin daje neki sportski osecaj u voznji, za tu klasu komforan, upravljiv i lak za voznju. Dobra limarija. Dobro podnosi plin. Nije skup za odrzavanje.

Mala potrosnja ulja od zamene do zamene, kvalitet izrade kabine, farba i lak generalno problem kod Fiatovih vozila. Elektronika, kompjuter pravi problem jer je uz sam motor i od temperature vremenom pobrljavi i prijavljuje nepostojece greske ali se to resava izmestanjem. Greska za AirBag ali i to se... lako resava. Izolacija je mogla da bude bolja.

Pročitaj više

17. Mar 2020.

17. Mar 2020.

Pouzdanost Motor

Auto sa prelepom linijom, motori definitivno medju najboljima u auto industriji. Udoban, cvrst, stabilan, masivan, i definitivno medju najpouzdanijim u svojoj klasi. Pun opreme i u najslabijim paketima tipa Classic, jednom recju kvalitet i sigurnost broj 1!

Održavanje Potrošnja Komfor

Previsoka cena za svoje godine, pojedini delovi sto se tice plastike enterijera umeju da krckaju, veliki potrosac u odnosu na konkurente, delovi su oganj skupi, limarija u predelima pragova, sajtni i zadnjih rubova je losija. Manjak mesta na zadnjoj klupi ali uopsteno skucen i tesan. Ali sve se to o...prasta u odnosu na to sta pruza sa druge strane.

Pročitaj više

17. Mar 2020.

17. Mar 2020.
Top