MojaGaraza - BMW 3-Series Sedan (1998 - 2005) | MojaGaraža MojaGaraza - BMW 3-Series Sedan (1998 - 2005) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Motor

Udoban auto i zabavan za vožnju. Dizel motor od 150ks daje dobre performance i potrošnja nije velika (7-8l na 100km). Kvalitet materijala, zvučna izolacija i oprema su odlični za automobil tog godišta. Idalje izgleda atraktivno.

Pouzdanost

Teško je naći dobar primerak - većina ih je puno prešla ili bila havarisana. Delovi poput remenice radilice i plivajućeg zamajca su skupi. Atraktivni su za krađu, pa auto treba dodatno obezbediti.

22. Okt 2020.

Cena/Kvalitet Pouzdanost

Neprevazidjena linija, dizajn na prvom mestu, u globalu kvalitetan auto. 320d 150ks 2002. restajling, fino povlaci, izolacija odlicna, dobra pozicija sedenja i raspored komandi, upravljivost na prvom mestu, interesantan za voznju. Nije neki veliki potrosac, delovi sada nisu skupi zbog velikog broja ...

U odnosu na Mercedesa manjka sa opremom za svoju klasu i svoje godine trebao bi da ima dosta vise dodataka pa i u osnovnom paketu opreme, zaostao u pojedinim delovima kao sto su km sat. Turbina i plivajuci zamajac standardni problem BMWovih vozila. Kocnice fabricki kod e46 nisu ostre kao kod ostalih... BMWa. Jako bucan rad motora u odnosu na konkurente, prenosi dosta vise vibracija u kabini. Ostalo je sve okej

Pročitaj više

17. Mar 2020.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

Vrhunski auto za male pare, samo se treba potruditi dosta i naći dobar očuvan primerak koji će služiti dugo bez čestih kvarova, ja sa mojim 320d 150ks viđam majstora samo kada radim mali servis. Toliko od mene.

Meni se konkretno ne sviđa to što mora da se pazi dosta kada je klizavo, pri visokim obrtajima (npr preticanje na 3-4k rpm) tada je najopasniji za nekoga ko nema mnogo iskustva i hoće da prevari, inače je auto pravi doživljaj voziti i biti vlasnik istog.

23. Feb 2020.
Pročitaj sve utiske za BMW 3-Series Saloon (98-05)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top