MojaGaraza - Janko Brtka | MojaGaraža MojaGaraza - Janko Brtka | MojaGaraža

Janko Brtka

Član od 11. Nov 2012.

30 komentara 5 korisnih 2 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

mekan i konforan auto pogotovo na zadnjoj klupi ,motor tih ,dobra zvučna izolacija

plastika je malo lošijeg kvaliteta

22. Sep 2017.

tražim motor za Audi A2 benzinac 1.4 55 kw ili gde mogu nabaviti delove sklopa motora ?
da ne otvaram motor ako nemam delove ostaje mi onda da zamenim motor.
i koja je procedura sa papirologojom u slučaju zamene motora?

13. Nov 2016.
Gall **** 13. Nov 2016.

Moras da imas papire za motor,kupoprodajni ugovor, saobracajnu ako je sa auta koji je bio registorvan na domace tablice,a ako je sa stranca mora biti ocarinjen posle ides u policiju menjas saobracajnu,tako valjda

Ilija Urosevic 14. Nov 2016.

Za domaci motor ti trebaju papiri od automobila iz kog je izvadjen motor , za stranca ne znam pa da ne lupam , a sto se tice delova sklopa motora idi u neki bolje opremljeniji servisi ili prodavnicu auto delova , nadji sta sve treba i poruci

Bojan Milic 14. Nov 2016.

A sta je sa tvojim motorom? Ti imas taj motor na oglasima vrlo povoljno jer on odgovara iz pola,skode,golfa itd i to je malo starojeg kroja motor pa ne bi smeo vise od 200 e da kosta..a ako nadjes stranca najbolje prepakovati u tvoh motor i zameniti karike i gumice ventila novim..onda si bas dugo mi...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

društvo, imam pitanje Daewoo Lanos vozačeva vrata nemogu da skinem ručku za spuštanje stakla ,obloga ima štafove ali ručka neće ,recite mi koja je caka ,hvalllla.

17. Aug 2016.
branislav radojcic MG moderator 17. Aug 2016.

Nikada se nisam susretao s Lanosom,ali je verovatno kao i kod drugih vozlia tog ranka...
Imaju samo dve fore...
Imas taj plasticni prsten na rucici,njega srafcigerom lagano utopi u tapacirung,i verovatno ces imati zeger osigurac(prsten) kako ga ko zove,njega iscupaj,i rucka bih trebala da spadne..
...Pročitaj više

Treba da menjam ulje ,trenutno u motoru imam polusintetiku .Molim za savet dali da opet sipam isti ili da probam sa čistom sintetikom,čujem da se sintetički može i do 10,000 km.

30. Dec 2012.
Bojan Stevanović 30. Dec 2012.

Sintetika moze mnogo vise i do 40000, zavisno koje je ulje... Polusintetika moze da ide do 10000 bez problema, cak i do 15000 po normama proizvodjaca ulja, ali se kod nas praktikuje ranija zamena zbog loseg goriva... Slobodno polusintetika do 10000, nema potrebe da se menja pre. Inace mazivna svojst...Pročitaj više

Moraću da menjam uskoro brisač, treba mi savet koju marku brisača da uzmem jer ima svašta na našem tržištu .Nije mi bitna cena koliko hoću da kupim kvalitetnu robu .Kakva iskustva imate i sa kojim markama bisača?

19. Dec 2012.

Pouzdanost Održavanje Komfor Motor

pouzdan u svakom pogledu ,i cena delova pristupačna (original nemački) lako dostupni ,komfor sasvim zadovoljavajući za negovu veličinu i težinu,motor tih i sasvim dovoljan za naše puteve (ja imam 1.4 benzin) i5 brzina .

za sad ih nema kod mene.

11. Nov 2012.

imam dvojku (A2) već preko godinu i po dana .Zahvalan auto ali imam problema sa vozačevim elektronskim podizačem stakla ,nekad hoće a nekad ni da mrdne,šta da radim?

11. Nov 2012.
Zoran Pislar 12. Nov 2012.

Gubi kontakt.Pregledaj žice koje idu od prekidača do elektromotora podizača prozora posebno na spojevima(možda su labavi).Ako je sve u redu.Onda je najverovatnije je elektromotor pred otkazom.

Top