MojaGaraza - Boban Nikolic | MojaGaraža MojaGaraza - Boban Nikolic | MojaGaraža

Boban Nikolic

Član od 02. Mar

1 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

pozz,drugari,zanima me,dali se prednji lezaj na tocku moze mjenjati samo lezaj ili se mora mjenjati cijeli rukavac,u pitanje je BMW e60

13. Jul

Komfor

Udoban,brz,stabilnost...

Los prednji trap,gepek los

03. Mar

Pozz ekipa,imam e 60 520 i 125kw 170 konja,u pislednje vreme primjetio sam da mali vise dimi nego inace a trosi u loko voznji 15-20 l,juce mi e desi da pocne da trokira i gubi vucu,kad puatim papucicu od gasa hocr da se ugasi,dal ima neko sl. iskustvo ?

03. Mar
Vasilije Zderonjic 03. Mar

520i benzinac ? Zavisi od boje dima, ako je crna znači nesagorelo gorivo, verovatno loša smeša . N43 benzinac ima problema sa vakum pumpom, treba pogledati da ne vuče negde falš vazduh, elektriku paljenja, dizne ... Naravno, ako ti pali neku grešku onda prvo to .

Boban Nikolic 03. Mar

Da,benzinac,sivkasti je dim u pitanju nije crni,trokira i gubi vucu,bukvalno radi kao freza,naeki majstori kazu da je EGR ventil mada nisu bas pouzdani majstori

Vasilije Zderonjic 04. Mar

Ako ne javlja ništa na dijagnostici prvo otvori haubu i pregledaj creva . A onda kod električara . Proveri da ti nije opao nivo antifriza pošto beličast dim možda da bude i vodena para, mada je kod tebe ipak verovatnije gorivo .

Top