MojaGaraza - Alexandar Adzic | MojaGaraža MojaGaraza - Alexandar Adzic | MojaGaraža

Alexandar Adzic

Član od 13. Jun 2012.

1 komentara 2 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Pozdrav svima,
imam problem sa VW Polom 1.2 b, 40kw, 2002god.S vremena na vreme kada se nađe u leru (na semaforu itd) dešava se da krene sam blago da dodaje gas.Tom prilikom auto slabo prima gas sa papučice i prinuđen sam da ga ugasim ponovo upalim i tako i do nekoliko puta dok ne nastavi da radi normalno.Dešava se i da broj obrtaja u leru ponekad varira (raste i opada) ali da to nema direktnih posledica po vožnju kao u prvom slučaju.Majstor je menjao svećice i bobine, radio adaptaciju klapne le... Pročitaj više

09. Jan 2016.
Alexandar Adzic 09. Jan 2016.

Hvala na sugestiji.VIdim da voziš Fabiu, imaš li preporuku za dobar servis u BG-u koji bi bio u stanju da ovaj problem reši profesionalno (da ne rade po sistemu pokušaja i pogreške, kako bih izbegao eventualne bespotrebne zamene drugih delova).

Bojan Nedeljkovic 09. Jan 2016.

Ne bih znao koga da ti preporucim u Beogradu. Imam prijatelja u Stepojevcu koji je dobar dijagnosticar, ali mislim da ti se ne isplati toliko cimanje za nesto sto je (vrlo verovatno) sitan kvar.

Polo 2002 1.2 b, uopste ne reaguje na kljuc.Kada dam kontakt, lampice na kilometar satu ne sijaju, dok u svim ostalim delovima auta ima struje (farovi, brisaci itd).Na pokusaj paljenja auto samo zavergla, reaguje na prvi stisak gasa i ugasi se.Molim za pomoc

28. Aug 2012.
Dejan Nikolic 25. Maj 2013.

proveri kontakt bravicu...jer sve ovo ostalo nije vezano jedno za drugo..mada brisace tesko da mozes bez kontakta upaliti,bar je kod mene tako,doduse na renou.

Mali potrosac, hirurski precizan menjac, po meni najpouzdanije auto koje se moze kupiti za taj novac.

prilicno krut, EPC lampica voli da pravi light show na kontrolnoj tabli zbog raznih sitnica (malo losijeg goriva itd).

13. Jun 2012.
Top