MojaGaraza - Volkswagen Polo Hatchback (2002 - 2009) | MojaGaraža MojaGaraza - Volkswagen Polo Hatchback (2002 - 2009) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Održavanje

Dobar za prvi automobil, odlicna izolacija ,jeftino odrzavanje .

Motor

Nazalost posedovao sam 1.2 motor sa 3 cilindra (oko 55ks), nije on ni toliko slab za prosecnog vozaca, ali rupa bez dna koliko god ulagao u njega uvek nesto drugo crkne. Motor za izbegavati.

30. Mar

Ja vozim 1.2 benzin od svega promenio sami bombinu motor izdržljiv to garantujemmm! Auto je kod mene godinu i malo jače uradjen servis al iskreno auto se kida i ne šaltam ga ispod 3h obrtaja bukvalno pungas stalno! Izdržljivvv isto kao pežo 106 1.1!

Relativno udoban i komforan auto u toj klasi .Lako se vozi ( dok ide) kvalitetan interijer i plastika u njemu . Potrošnja u gradu oko 8 l a na otvorenom oko 6 l

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

Izuzetno loš motor sa tri cilindra 1.2 ..stalno gori lampica , non stop kvarovi , leptir gasa osetljiv i jako skup za zamenu ...tri cilindra nemaju dovoljnu snagu za poprilično tešku karoseriju ( još sa 4 osobe i klimom, svako veće brdo je problem) Neuspeo i nepouzdan motor i treba ga iz...begavati .Mislim da je motor sa 4 cilindra puno bolje rešenje !

Pročitaj više

08. Nov 2019.

Potrošnja

19. Sep 2019.
Pročitaj sve utiske za Volkswagen Polo Hatchback (02-09)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top