MojaGaraza - SEAT Cordoba (2003 - 2009) | MojaGaraža MojaGaraza - SEAT Cordoba (2003 - 2009) | MojaGaraža

Pronađi automobil

30 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Održavanje Motor

Vozim ga već godinu dana, 1.4 75 konja, benzin-plin. Potrošnja od 8 do 8,5 bez obzira kako i kad ga vozim (BG). Retko kad predje tu cifru i gore i dole. Gepek ogroman, iste zapremine kao audi A4, mada otvor je dosta uzak, nije za velike i kabaste predmete. Ako stavljate torbe i kofere, stane brdo...

Mane, uzasno nepregledan pozadi, ako planirate bilo kakvo precizno parkiranje kamera je obavezna. Nema zadnji brisač. Uzak otvor gepeka. Digitalna klima hoće da se zaglupi pa se mora ugasiti i upaliti auto da bi proradila. Jeftina i losa plastika unutra. Buka na brzinama preko 120, mada i tada je ...vrlo stabilan (gume 195/50-15)

Pročitaj više

27. Feb

Održavanje Potrošnja

Mali potrosac(1.4tdi 80ks),generalno pregledan,meksi i udobniji od VW na cijoj platformi je radjen,odlicna prednja rasveta,izuzetno precizan menjač,automatska klima (mislim da ide u svim automobilima serije 3)

Jeftina platika iako je lepo uklopljena u enterijer,zvucna izolacija motora (dizel 3cil),bez zadnje metlice,generalan stav proizvodjaca da je sva oprema opciona(ima tempomat,a nema komande board computera),bez pomoćne rasvete u prtljažnom prostoru.

17. Dec 2019.

5 vrata, ogroman gepek, relativno jeftina cena i jeftino odrzavanje i delovi

Pouzdanost Potrošnja Motor

1.4 benzin po gradu trosi,ubija. Slab motor, malo konja za ovako veliki auto, sa ovim autom nema preticanja. Unutra jeftina plastika

17. Maj 2019.
Pročitaj sve utiske za SEAT Cordoba (03-06)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top