MojaGaraza - Opel Corsa Hatchback (2000 - 2004) | MojaGaraža MojaGaraza - Opel Corsa Hatchback (2000 - 2004) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

Nekvari se,pravi gradski auto

Potrošnja

Mislim da je za 1.2 notor benzinac potrosnja veca...za 2700dinara predjem nekih 230km

26. Nov

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Motor

Lako manevrisanje u gradu. Pouzdan motor koji ne trosi puno. Na regionalnim putevima sam uspevao da oborim potrošnju ispod 5 l/100km. Jeftini delovi. Motor na lanac.
Za klasu kojoj pripada ima solidno mesta, narocito pozadi. Pregledan.

Osetljiv na naše puteve. Stabilizatori se menjaju na godinu do dve. Pri većim brzinama od 110 km/h postaje dosta bučan. Neudoban pozadi za duža putovanja.

10. Nov

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja

Idealan gradski auto. Potrosnja po gradu 6.2L i to zustrije vozim. U pitanju je model iz 2004 godine, restyle, sa 75KS i 55KW, 1.2 benzinac sa lancem. 2 pune godine u vlasnistvu. Posto se cesto vozim u lokalu, za 2 godine sam presao 30ak hiljada km i nisam imao nikakav problem.
Odrzavanje je OK. Men...

Komfor

Jedini problem koji sam ja imao je sa vodom, koja je ulazila u kabinu, tacnije ispod papucica kod vozacevih nogu. Problem je resen tako sto je keder ispod motora za brisace i oblepljen lepkom za sofersajbe.

Sam komfor sedista je jako los. Posle 150km, raspad kicme totalni. Nikako nije za duze relac...ije. Sama zvucna izolovanost kabine nije sjajna, ali nije ni losa. Menjac ima malo duzi hod, ali je dovoljno precizan.

Pročitaj više

11. Sep
Bojan Nedeljkovic 12. Sep

Sedista u sport paketu opreme su osetno bolja, a i menjac ima dosta krace hodove. na 3.000 obrtaja ides tacno 90.

Inace zahvalan auto sto se odrzavanja i potrosnje tice. Najvece mane jesu komfor i limarija koja nije 100% imuna na koroziju.

Pročitaj sve utiske za Opel Corsa Hatchback (00-04)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top