MojaGaraza - Kia Rio (2001 - 2005) | MojaGaraža MojaGaraza - Kia Rio (2001 - 2005) | MojaGaraža

Pronađi automobil

50 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor

Vozim Kia Rio 2004 vec godinu dana (U sklopu porodice je zadnjih 6 godina). Motor 1.3 82ks. Jako zahvalan automobil, po pogledu odrzavanja, jako pristupacne cene servisa, a rezervnih delova ima dovoljno i po povoljnim cenama. Za ovih godinu dana nisam imao nikakvih kvarova i nije me ni jednom ostavi...

Pa rekao bih da nema neke udarne mane ali iznecu neke stavke koje se meni ne svidjaju.
Zvucna izolacija je 5/10 u nekom ranku sa Puntom tako da pri vecim brzinama losijem putu zna da bude jako bucan.
Auto je uzak, nema sirine u kabini tako da ako suvozac se komotno rasiri cesto ce te morati da mu ...udarite nogu prilikom menjanja brzina. Generalno auto deluje veliko ali prostora u kabini i nema nesto preterano, Vozacevo sediste je podeseno po mojoj visini (180cm) i iza mene moze sesti odrasla osoba ali ne visa od nekih 190cm je nece imati gde kolena. Zadnja vrata imaju kratak luk otvaranja pa nekima moze biti teze za izlazak. Spoljasnji retrovizori nemaju sirok pojas prikaza kao kod nekih automobila pa se cesto morate nagnuti ka napred da bi vise videli.

Pročitaj više

23. Apr

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Motor

Sve preporuke za automobil, mala potrošnja, i stvarno jeftino održavanje. Moja kia je 1.3 82ks, one imaju Mazdine motorore. Sasvim solidno vuče, prosek potrošnja oko 6,5l/100km. Sedišta udobna za duža putovanja. Odličan odnos cena/kvalitet, veoma pouzdan auto.

Nešto siromašniji izgled enterijerijera, ali plastika ne krcka. Vidim da se ljudi žale na limariju, limarija jeste tanka, ali ja nisam imao problema sa korozijom.

30. Nov 2018.

Cena/Kvalitet Održavanje Komfor

Komforan, prostran i udoban auto, veliki gepek. Nije preterano skup za odrzavanje. Mek i lagan na volanu. Sa predjenih preko 300000 motor se pokazao prilicno dobar, sada vec trosi po malo ulja.

Limarija losa, poprilicno tanka i korodira. rucna kocnica popusta, cesto mora da se servisira, menjac -ispada iz rikverca. veliki, lak i nestabilan auto pri vecim brzinama. Trosi u proseku7.5 l benzina

06. Sep 2018.
Pročitaj sve utiske za Kia Rio (01-05)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top