MojaGaraza - BMW X5 (2000 - 2006) | MojaGaraža MojaGaraza - BMW X5 (2000 - 2006) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

udobnost pouzdanost atraktivnost

potrosnja struja

20. Dec 2018.

Pouzdanost Komfor

Savrsen auto za duge voznje. Lak na gasu i pouzdan. Malo je tvrdji ali meni to odgovara. Imam ga jednu godinu i mislim da cu ga voziti jos koju.

Cena/Kvalitet Motor

Posto je ovo bitniji deo price evo malo i od mene. Kupio sam ga sa 220 000 i sve je bilo u redu. Normalno, malo iza toga pukne mu prednja desna kvaka. Zatim, gepek nije mogao da se zakljuca. Sve ja to sredim kad ode balans stangla. Pre mesec dana se upalise tri zuta svetla, 4X4 i kocnice sto znaci s...enzor volana ne radi a evo i nesto sa diznama nije u redu. Medjutim sve te popravke ne zahtevaju nesto puno novca koliko strpljenja. Zamenim sve kocnice i diskove sa rucnom ali ipak ne drzi dobro na uzbrdici. Kompresor je za AC je otisao na pocinak al ajde. auto je veliki i tezak pa zahteva odrzavanje. Uostalom kada se sve ovo sredi to je jedan fantastican auto.

Pročitaj više

14. Jun 2018.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Imam V8 4.8iS 2004 poslednje 3 godine. Nikada nisam pomislio "e da je samo malo jači" jer samo dodaš gas i poleti u kojoj god da si brzini. U gradu ga držim samo u 3 brzini, od 0 do 150 kmh moze da pokrije samo ta jedna brzina, da ne bi stalno menjao gore-dole i unistavao menjac. Ovaj model ima m...

Održavanje Potrošnja

Skup je za održavanje, ko hoće da štedi neka kupi Punta.

Pročitaj više

28. Dec 2017.
Pogledaj ostalih 5 komentara
Dimitrije Nikolić MG moderator 29. Dec 2017.

Ok, sad razumem. Znam da samo pravi sekvencijalni može da se drži u određenom stepenu, a da automatici sa manuelnom kontrolom imaju "zaštitu", pa zato i pitam. Sad mi je jasno kad kažeš da sa 4. sam prebacuje u 3. kad krećeš iz mesta.

Pročitaj sve utiske za BMW X5 (00-06)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top