MojaGaraza - Zvonko Mitic | MojaGaraža MojaGaraza - Zvonko Mitic | MojaGaraža

Zvonko Mitic

Član od 07. Jan

18 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Moje poštovanje,moje prvo pitanje,da li postoji neki majstor za bmw u okolini kruševca,a ako ima voleo bih da mi se javi.
Drugo pitanje je vezano za moj bmw 525 tds 96 godište.
Prvo što se desilo,odjednom izgubi snagu na oko 140 km,štucne pa krene.Nije dimio pozadi.Preko foruma poslušam savet i promenim protokomer.promenom protokomera,počeo je da dimi pozadi ali,samo kada mudodam gas,kasnije dok ga držim na istu brzinu ne dimi.Opet preko foruma promenim EGR ventil i opet isto.
Na forumu piše da ... Pročitaj više

06. Jul
Vasilije Zderonjic 06. Jul

Ako dimi crn dim znači pogrešna smeša goriva (prebogata) . Pod uslovom da je protokometar dobar i dobro namešten , treba pogledati creva turbine (da ne gubi negde vazduh) i samu Boš pumpu . EGR bi inače trebao da se otvori i radi kad su manji obrtaji .

Zvonko Mitic 06. Jul

a svuda piše da bi trebao da otvara na malim obrtajima
Inače nisam naglasio da stvarno vuče kao lud i ide ludo,samo me ljuti taj crni dim na pun gas

Učitaj još odgovora

Moje poštovanje,
Imam problem sa mojim bmw-om,525 tds 1996,naručio sam senzor,zadnji levi,jer mi se upalio abs i asc,i ne radi mi brzinomer i ekonomski merač potrošnje,i u razgovoru sa prijateljima i diagnozom smo utvrdili da je taj senzor.Medjutim sinoć se desilo nešto smešno,popto je nevreme,uključim ja brisače,medjutim na poslednjoj,trećij brzini,brisači rade kao u prethodnoj,i jas epitam zašto ne rade brže,kada oni odjedanputa počnu da rade veoma brzo,kao što treba i u istom momentu proradi... Pročitaj više

07. Jan
Vasilije Zderonjic 07. Jan

Zeza te elektrika negde , auto je star pa su žice već istrulele i možda negde nešto bije na masu i curi . Možda je taj senzor u pitanju, a ako nije nađi dobrog električara da sve ispregleda .

Učitaj još odgovora

Moje poštovanje,Imam problem sa mojim bmw-om,525 tds 1996,naručio sam senzor,zadnji levi,jer mi se upalio abs i asc,i ne radi mi brzinomer i ekonomski merač potrošnje,i u razgovoru sa prijateljima i diagnozom smo utvrdili da je taj senzor.Medjutim sinoć se desilo nešto smešno,popto je nevreme,uključim ja brisače,medjutim na poslednjoj,trećij brzini,brisači rade kao u prethodnoj,i jas epitam zašto ne rade brže,kada oni odjedanputa počnu da rade veoma brzo,kao što treba i u istom momentu proradi ... Pročitaj više

07. Jan
Top