MojaGaraza - Vladisav Jevtic | MojaGaraža MojaGaraza - Vladisav Jevtic | MojaGaraža

Vladisav Jevtic

Član od 31. Maj 2012.

28 komentara 14 korisnih 2 beskorisnih 2 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Vec godunu dana mi proklizava lamela ali se ne oseca miris zapaljenosti iste. Interesuje me da li je moguce nju nekako zategnuti, otpustit, nastelovati jer mislim da je jos dobra bas zbog toga sto se ne oseca miris paljevine ili mora da se zameni i koliko kosta set od prilike ako je neko skoro menjao? Takodje se cuje neko lupkanje, zveckanje u menjacu kada je na leru a kad se stisne kvacilo ono prestane. Motor je 1.6d a menjac 5 brzina.

03. Mar 2014.
Milos Pantani 03. Mar 2014.

ta lamela je okaljena i okamenjena zato i kliza,jedini lek je zamena iste a i korpe naj verovatnije,a to sto melje u menjacu moze biti da je neki lezaj vrisnuo

Nebojsa Kostic 03. Mar 2014.

tu lamelu neces ni osetiti,drugu na passat b5.5 isti proklizava i nista se ne oseca da mirise.a tacno se oseti proklizi nabije obrtaje i onda zakaci negde.a to sto melje ja msm da ti je glevni lezaj u menjacu :) cim odvojis na kvacilu on pretsane :)

Marko Stojanovic 03. Mar 2014.

Set kvacila je zreo za zamenu,lamela ti se postepeno trosila zato ne osecas miris feroda,da si je opteretio malo vise(dok je bila dobra),osetio bi miris sigurno.A to sto ti se cuje je druk lager,dok je pusteno kvacilo,a kad ga stisnes ono prestaje. :)

Učitaj još odgovora

Imam dva problema, jedam od pre a drugi od skoro. Na centralnom izduvu ventilacije mi stalno duva hladno, e sad je l to na svim modelima 190 ili je meni neka plastika pukla pa nece da prebaci. Drugi problem je vakum koji dize farove, cak me i centralna pocela da zeza tako sto nekad hoce da otkljuca do kraja a nekad ne. Ako je neko imao ovakve probleme molim za pomoc.

27. Dec 2013.
Ivan Milisavljevic 27. Dec 2013.

Centralni vakum se nalazi ispod zadnjeg sedišta. Proveri na njemu kontakte i proveri da nije neko crevo spalo. Za farove takodje, s tim što često zna da se otkači crevo vakuma ispod haube sa samih farova. Na centralnom izduvu uvek duva spoljni vazduh.

Vladisav Jevtic 28. Dec 2013.

Znaci sto se tice centralnog izduva nema leka, to je tako fabricki. Videcu ovih dana taj centralni vakum ispod zadnjeg sedista posto sam vec gledao oko farova i kod prekidaca gde se podizu.

Učitaj još odgovora

30. Mar 2013.
Top