MojaGaraza - Vladimir Rankovic | MojaGaraža MojaGaraza - Vladimir Rankovic | MojaGaraža

Vladimir Rankovic

Član od 18. Jan 2018.

103 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja

Automobil je presao 200.000 km,pa ne mogu da budem objektivan..Sem fap filtera koji sam odstranio,nije bilo kvarova..

Mane..Tanka limarija,farba isto tako,brzo se oguli,siroki prednji stubovi,koji ometaju preglednost,hdi motor od 92 ks,trom,kad se upali klima oseti se nedostatak snage pogotovo u preticanju,prva brzina na menjacu neprecizna..

13. Jan

Auto sam vozio od 90-93 god/1 i 2/..Golf1 je bio mazga za teret,mogao je dosta da se natovari i plus prikolica..Dizel je manji potrosac,a kvalitet auta je bio duplo bolji od zastavinih automobila..JAKO DOBAR ZA VOZNJU PO SNEGU..

Mana koliko hoces,prvenstveno,tvrde i krute klupe i sedista,limarija osetljiva na so,dvojka dizel,motor brzo stradao vec na oko 170.000 km,,na benzincu cesto stradala elektrika,PRILICNO ZEDAN,Ali zavrsavali su posao..

13. Jan

1.6 Hdi,prilicno pouzdan motor,model od 90 ks nema plivajuci zamajac..Gradska potrosnja je izmedju 6 i 7 litara,u zavisnosti od stila voznje i saobracajne guzve..Vozim karavana oko godinu dana..2012.Godiste uvezen sa 170.000 km..Posle par hiljada kilometara voznje pokazao gresku,zapusen fap filter c...

Siroki prednji stubovi,koji znacajno smanjuju precizan vidik,rikverc svetlo koje ckilji,mekane celicne felne koje osete svaku vecu rupu,neprecizan hod prve brzine na menjacu,sloj fabricke farbe vrlo tanak,a vracanje rezervnog tocka na svoje mesto,je dostojno servisne usluge,toliko je nezgodno.. Mora...s da kleknes na asfalt,pa namestis sajlu na tocak,pa se lepo isprljas,pa ako nije dobro,ponovis to nekoliko puta,dok ne poludis i ubacis u gepek i pomenes i fabriku,i pezo i ko ga kupio,itd..Dakle vracanje rezervnog tocka na svoje mesto, je nocna mora i za vulkanizera..

Pročitaj više

19. Jan 2018.
Vladimir Rankovic 10. Mar 2018.

Pre nego sto sam kupio pezoa,dobio sam uveravanja od starih poznanika iz servisa Kulic/citroen-pezo/da je automobil pristojan,kao i motor sa tom snagom od 90 ks..Naravno da su mi predlozili 2.0,hdi,kao nepoderiv,ali nisam hteo zbog plivajuceg zamajca..Sto se mene tice,drzim se fabrickih normi,oko za...Pročitaj više

Top