MojaGaraza - Vladimir Bogunovic | MojaGaraža MojaGaraza - Vladimir Bogunovic | MojaGaraža

Vladimir Bogunovic

Član od 25. Feb

1 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Motor 2.0 Blu Hdi 180 KS automatik. Za sada sam zadovoljan, motor je pun snage, perfektno uparen sa automatskim menjačem. Poseduje hidro vešanje i veoma je udoban, pogotovo na autoputu gde pliva poput lađe. Prelep dizajn karavana, što se ne može reći i za sedana. Enterijer još lepši.

Nedostatak mesta za odlaganje stvari, držač za čašu na imbecilnom mestu. Malo sam razočaran potrošnjom, koja je znatno veća od fabrički propisane, ali za ovoliki auto sa automatskim menjačem opet nije strašno, 8L po gradu, na autoputu do Grčke 6,7L, doduše natovaren do guše, 5 putnika, ...pun gepek, Thule XL na krovu. Nasloni sedišta bi mogli biti malo višlji zbog nas od 2m, ali ne smeta.

Pročitaj više

24. Apr

Pouzdanost Potrošnja Motor

Pouzdan motor 1.5 dci 86KS, nema plivajući zamajac, mala potrošnja, napred prostran i za visoke putnike. Kupljen sa 3 godine, za 10 godina presao 130.000km, samo dva kvara (ručica brisača i regulator turbine).

Održavanje Komfor

Neudoban na duže relacije, zadnje sedište jako tesno i neudobno, skupi servisi i delovi.

25. Feb

Zanimaju me iskustva sa Citroen C5 Tourer 2.0 BlueHdi 180KS, automatik.
Da li je potrošnja stvarno tako niska kao što kažu fabričke specifikacije, s obzirom da se radi o autu težine preko 1,7 tona, 2.0 motorom sa automatskim menjačem (otvoren put 3,8l - grad 5,2l - prosek 4,4l)?

25. Feb
Vasilije Zderonjic 25. Feb

Naravno da nije . Potrošnja po gradu je deklarisana sa start & stop sistemom po nekim njihovim pravilima , a u praksi mnogi to isključe da bi izbegli stalno paljenje i gašenje motora . Po izjavama korisnika, troši on 7-8 litara po gradu što opet nije toliko loše s obzirom na veličinu . Na otvorenom ...Pročitaj više

Top