MojaGaraza - Milos Stojanovic | MojaGaraža MojaGaraza - Milos Stojanovic | MojaGaraža

Milos Stojanovic

Član od 30. Nov 2016.

16 komentara 3 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Primetio sam da je pedala kvacila propala za jedno 2cm ali ne primecujem promenu u radu kvacila,ne proklizava odvaja kao i pre propadanja sta moze biti razlog? Fiat bravo je u pitanju

07. Sep 2018.
Juan Juaninho 07. Sep 2018.

Obicno korpa kad pukne propadne pedala, ja vozio tako mesec dana, posle mesec dana pocela da kliza lamela.
Mozda je sajla zakidana ili cilindar treba da se ozraci (ne znam da li ima cilindar ili sajlu kvacila).

Učitaj još odgovora

Zdravo imam problem sa anlaserom,dam kontakt i kad okrenem da upalim ne desava se nista,niti vergla niti oce da skljocne. Kad ga lupnem pajserom sa strane on skljocne i kao da okrene ali malo zavarnici,posle tog lupkanja upali na kljuc normalno. Nekad se desi da upali iz prve bez tog lupkanja po njemu. Zna li neko sta moze biti problem? Fiat bravo je u pitanju.

28. Jul 2018.
Vasilije Zderonjic 28. Jul 2018.

Pa ništa, moraš da ga skineš ili ti ili majstor i na ispitivanje . Lupanjem se sigurno neće popraviti

'www.youtube.com/watch?v=YBxPGZlKeJs'

Zdravo,imam problem kada kocim auto se trese i to dolazi od pozadi. Novi su dobosi i gurtne i prenosni lager na desno strani,kada je zamenjen lager prestalo je da trese na jedno 50 do 100km i opet je pocelo,trese samo pri vecim brzinama. u pitanju je fiat bravo 1.4 12v 1997god.

10. Jul 2018.

Zdravo,da li sme da se mesa ulje selenija 10/40 sa 20/50 jer su oba na sintetickoj bazi samo su razlicitog viskoziteta,za mineralna i sinteticka znam da ne moze i ima li neko iskustva sa tim?

02. Jul 2018.
Učitaj još odgovora

Zdravo,imam problem sa ventilacijom u kabini,radi i kada je iskljucena.Dok auto stoji u mestu cini mi se da ne radi ali u pokretu sto se brze krece jace duva,tj greje ili hladi zavisi na sta je podesena. Auto nema klimu,termostat je stavljen nov temperatura stoji na pola kako treba da bude. U pitanju je fiat bravo 1.4 12v 1997 god.

29. Jun 2018.
Učitaj još odgovora
Top