MojaGaraza - Mihailo Spasojevic | MojaGaraža MojaGaraza - Mihailo Spasojevic | MojaGaraža

Mihailo Spasojevic

Član od 14. Jun 2012.

167 komentara 9 korisnih 3 beskorisnih 3 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Trebaju mi delovi sedista za A4 ili celo sediste,ako bi ko imao da proda samo zasebno te delove ili jedno sediste (ne ceo enterijer),moze ostaviti ovde broj da ga kontaktiram.

24. Sep 2017.

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Posedovao model iz 2006 sa 1.5 dci (106 ks 6 brz) Prezadovoljan pozdanocu,potrosnjom u proseku 6,6-7 odrzavanje jeftino delovi trapa jeftini,ako se uzme dobar primerak nema brige.Pravi porodican automobil.

Los kvalitet plastike,nije za brzine preko 150 postaje previse bucan,elektornska rucna zna da pravi problem.

21. Jan 2017.

Mala pomoc
Gde mu se nalazi cd charger,da li je u samom plejeru ili se nalazi negde drugde
2007 god

21. Jan 2017.

Da li zbog komutatora automobil moze da radi neravnomerno i da mu svetla trepere na leru,akumulator nov,svecice kablovi sve ok, radi na povisenim obrtajima 1200-300,nekad variraju

14. Feb 2016.
Učitaj još odgovora

Imam problem sa kamionom Iveco Daily 2014 god preso 85.000,pali mi se EDC i CHEK ENIGNE lampica,kamion je bio u west tracku i ugasili su gresku i radili su regeneraciju ali se opet pojavile greske posle 20-tak kilometar da li neko zna u cemu je problem,nerviraju me lampice probao sam sa aditivom na pun rezervoar nista,promenio pumpu i dalje stoji greska..Da li neko zna u cemu je problem ?

05. Okt 2015.

Da li na monopoint -u dizna moze da se cisti sa ili mora ceo monopoint da se menja(1.1 motor)?

05. Sep 2015.
Sladjan Slaki 06. Sep 2015.

Dizna moze da se cisti u ultrazvucnoj kadici, a ako to ne pomogne, onda se menja.. Preporucio bih ti da potrazis na otpadima polovnu, tj ceo monopoint, jer ne verujem da bi neko prodao samo diznu.. Kazem polovnu da kupis, jer nove nisu tog kvaliteta kao polovne - fabricke, i onda vidi koji ti je bol...Pročitaj više

Sladjan Slaki 06. Sep 2015.

Vidi kako tebi odgovara tako radi.. ciscenje mozda i pomogne ako nije veliki problem.. meni nije otvarala dizna da propusta benzin samo kad se zagreje, a kad je hladna onda je otvarala normalno, tj hladan auto je palio.. onda jedva, ali jedva nadjem novu, za 20 evra, koja je radila dve nedelje i ond...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Da li ima neko iskustva sa ovim suv-om,naime brat ga gleda duze vreme.
U pitanju je 2.0 crdi(kod mene se matrix nije bas proslavio sa 1.5 crdi),4x4 je,preso 127.000
Kakav je za odrzavanje,koliko trosi sta su mu mane idt...

21. Aug 2015.
DarenzY Darko 21. Aug 2015.

Motor i mehanika su poprilicno pouzdani, ako je kilometraza tacna ne bi trebalo da ima ikakvih problema. Poprilicno tih za dizela i vuce veoma lepo sa niskih obrtaja, ali zato gubi dah na 3000obr. Enterijer je dobrog kvaliteta, pogotovo sedista. Mana je to sto se nije ugradjivao menjac sa 6 brzina, ...Pročitaj više

Imam problem automobil nece da cita cd(piraterija) sa navigacijom,ne se cuje da vrti
Da li je moguce namesti srpski meni?
Da li se moze namestii kad zakljucam auto da se sklope retrovizori sami?
Kako da ukljucim tv?

02. Aug 2015.
Mihailo Spasojevic 02. Aug 2015.

Probao sam na dva diska ni jedan ne cita,ne cuje se uopste da zuji(iskreno ne znam ni da li i treba da se cuje),pretpostavljam zbog toga kad ga ubacim cd charger on se cuje kako radi i cita normalo radi disk sa muzikom.

Učitaj još odgovora

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

Odnos cene kvaliteta perfektan,odlican suv,vozio sam takoreci nov auto presao 30 hiljada,povlaci kao da nije dzip to je neverovatno,ovaj je imao dodatnu opremu parking senzore digitalnu dvozinsku klimu itd...,preudoban je led svetla napred perfekcija po meni,lako razvija brzinu od 150 km-h

Ne pregledan je ali to se resava parking senozirma,meni je mana na ovom sto nema 4x4 cumu dzip -suv ako nema 4x4,plocice prednje i zadnje se trose brzo na ovom se vec za menjanje..

12. Jul 2015.
Top