MojaGaraza - igor todorovic | MojaGaraža MojaGaraza - igor todorovic | MojaGaraža

igor todorovic

Član od 24. Nov 2012.

25 komentara 11 korisnih 1 beskorisnih 1 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

igor todorovic wall_item_rel_business

dodat je novi servis

Auto Centar Todorovic

Novo Selo, Ниш, Србија
Auto-električar Alarmi Audio-sistemi

07. Nov 2014.

W203, 2002.god, 611.962 je kod motora (2.2 CDI). Nekoliko sekundi po startovanju motora dogadja se sledece: Cim se pobudi alternator i pocne da puni, na displeju se pojavi veliki crveni akumulator i zatrepti par puta, alternator puni 14.3 V sto je super. To se desava samo po paljenju motora, u toku voznje ne. Da li je moguce da je otisla neka dioda na ploci ili je pak akumulator pri kraju? Hvala unapred.

05. Nov 2014.

Drugari da li i vi imate problem sa magljenjem prozora i sporim podizanjem temperature...? Kako resavate to? Pogotovo po ovom hladnom vremenu prozori magle kao ludi, brisem ih na po 10-15 sekundi... Otvarao sam prozore, ukljucivao grejanje, hladjenje ali ne pomaze... Cuo sam da postoje sprejevi protiv magljenje, imate li iskustva s tim ? I jos nesto, da li i vasoj Astri treba citava vecnost da podigne temperaturu...? Taj oproblem je poceo uzasno da me nervira. Vozim je pola sata, a temperatura s... Pročitaj više

11. Dec 2012.
Dejan Topic 11. Dec 2012.

imas klapnu koja sluzi da duva vazduh od spolja i da kruzi unutar auta ,prebaci da duva od spolja manje ce da magli ?problem moze biti prljav filter klime ili busan mali hladnjak ili cesma na njemu .ako gubi vodu onda je hladnjak ako negubi prljav filter klime!

Nenad Veselinovic 11. Dec 2012.

Ja sam magljenje resio zamenom filtera klime... Bio je u ocajnom stanju... A to za brze zagrevanje motora nema pomoci... Ako neko zna kako to resiti neka podeli sa nama jer to je stvarno muka.. Pozdrav

igor todorovic 11. Dec 2012.

Sto se klapne tice probao sam i ovako i onako, ne pomaze, ne gubi mi vodi sto znaci da je hladnjak OK. Moracu da promenim filter pa da vidim ima li boljitka. Cuo sam nesto da se stakla premazuju limunom ili penom od Mera ili tecnog sapuna... I to kao specava magljenje.

Učitaj još odgovora
Top