MojaGaraza - Igor Ivanovic | MojaGaraža MojaGaraza - Igor Ivanovic | MojaGaraža

Igor Ivanovic

Član od 30. Nov 2011.

43 komentara 11 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Zakljucao mi se gepek brava ne radi otkacena izgleda unutra na daljinski radio par puta pa i tu prestade da otkljucava .Moram da se uguram kroz gepek da otvorim iznutra.Jel imao neko takav kvar odakle da pocnem da trazim uzrok? Hvala. Audi a4 b6

27. Jan
Nikola Djuknic 27. Jan

Imao sam slican problem. Crkao ti je motorcic koji je povezan sa bravom gepek vrata, pa ne povlaci oprugu da ih otvori. Probaj direktno na kljuc da ih otvoris.

Nikola Djuknic 27. Jan

U tom slučaju jedino resenje je da iznutra skines tapacir vrata, ako je to uopšte moguće i onda direktno otvoriš. Ja sam pomenuti motorčić zamenio odmah na prvi znak kvara, upravo iz ovoga razloga.

Hocu da promenim vesanje na svom audiju a4 b6 2001-2004 1.8 t na njemu je sportsko vesanje spusten je fabricki .Sta se sve menja da bi prebacio na standardno vesanje.Hvala.

30. Jan 2013.

Audi je za nijansu luksuzniji od pasata sto se tice unutrasnjosti audi bogatije deluje sto se tice komfora zadnja klupa mu je skucena i tu pasat dobija.Motor ne treba posebno komentarisati jer su isti.Prednost dajem Audiju.

01. Feb 2012.

Audi a4 1.8T 2001 mocno deluje na putu potrosnja nije na zavidnom nivou za mene Nemac je Nemac i ako sam nekada bio ljubitelj Fracuza [peugeota] Sto se tice odrzavanja iz originala su cene za dublji dzep!

30. Nov 2011.
Top