MojaGaraza - Dragan Maksimovic | MojaGaraža MojaGaraza - Dragan Maksimovic | MojaGaraža

Dragan Maksimovic

Član od 24. Jun 2012.

19 komentara 4 korisnih 2 beskorisnih 2 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Vozim fiat mareu 1.9jtd 2001 Po startovanju motora nakon 10 sec na kontrolnoj tabli pocne da treperi signalna lampica za grejace (u obliku federa) to traje nekih 30-ak sekundi i onda se ugasi. Auto se ponasa normalno, lepo startuje... O cemu se radi, da li je pregoreo neki grejac?

08. Dec 2012.
Martin Pacula 09. Dec 2012.

Jeste, pregoreo ti je jedan od grejača (košta oko 1500 rsd).
Naravno, moja preporuka je da se taj grejač odmah zameni i pored činjenice da će JTD opušteno da se pokrene i sa jednim grejačem!!! ;-)

Fiverr Seller 17. Dec 2012.

Pa ponaša se ali da li je dobro po motor? Ne bih rekao. Mislim ne mora da znači da mu to nešto preterano smeta ali ja bi odmah promenio grejač ako je crkao, pogotovo sad kad je zima.

Učitaj još odgovora

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja

Nudi najvise za dat novac, ima najbolji dizel motor, puno prostora, potrosnja goriva,a pre svega pouzdanost, jeftino odrzavanje, pristupacnost delova i majstora (jedna od najbitnijih stavki)

Porucio bih vlasnicima Maree,a i svima koji voze auto sa JTD motorom,da ukoliko na autu nemaju zastitnu plastiku (sus pleh) ispod motora,da je nabave i ugrade. Zbog tog nedostatka brzo nastrada remenica na alternatoru (blokira) 6000 din, a to prouzrokuje kvar spanera (zatezaca) na kanalnom kaisu 400...0 din. Ostalo je bez greske.

Pročitaj više

24. Jun 2012.

Na marei 1.9 jtd 81kw za 2 meseca sam promenio 3 zatezaca kanalnog kaisa, kako da resim problem

24. Jun 2012.
Dragan Maksimovic 08. Jul 2012.

Zatezaci su kuljeni novi i to kod dva razlicita prodavca, kod drugog prodavca sam otisao kada mi je nastradao drugi set zatezaca kupljenih kod prethodnog, a ni sa ovim se nisam usrecio?????

Učitaj još odgovora
Top