MojaGaraza - Darko Hekelj | MojaGaraža MojaGaraza - Darko Hekelj | MojaGaraža

Darko Hekelj

Član od 28. Jun 2017.

3 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor

Moj primerak je 1998. godište, 1.6 motor sa 99konja, benz+gas.
Imam ga nešto duže od pola godine i ja sam prezadovoljan za sada sa njim. Udoban, digitalna klima, 4 podizača, ništa više mi ni ne treba od automobila, odličan je i na neki duži put. Sad na njemu imam 205/55 R16 a planiram da mu...

Sad mi je otišao senzor za obrtaje radilice neki pa me zeza motor, idem za par dana kod majstora da to zamenim (proverili smo na dijagnostici pre toga).
Osim toga, centralna je malko svojeglava ali navikne se živeti sa tim problemom.
Jedini problem veći koji sam imao sa njim je greška majstora ...koji je ugrađivao plin a ta greška je da je izvukao gumicu koja je zaptivka oko sajle za haubu pa mi je sa svakom padavinom voda ulazila u kabinu, moram sam da vadim ceo enterijer i da ga sušim i izvlačim vodu iz kabine. Moram sam to da regulišem pošto bi me neki majstor odrao za to a realno nije neka nauka.

Pročitaj više

07. Jun

Pozdrav ljudi. Zanima me kupovina ovog automobila, nadisao sam nedavno na oglas ovog modela, 1.9 tdi 110ks, crne boje za 1600€ ('www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10380231/seat-leon-19-tdi)'. Nekako mi to deluje malo novca za ovakav automobil, pa me zanima na šta sve treba da se obrati pažnja prilikom kupovine, da li ima neku posebnu manu koja je karakteristična za njih, da li je mož... Pročitaj više

28. Jun 2017.
Vasilije Zderonjic 28. Jun 2017.

Auto je na ime kupca, što znači da ga je tamo platio 200 evra :D Budi ekstremno oprezan . Ovako sa slika na prvi pogled ne vidim ništa posebno loše, izgleda kao svaki auto iz 2001.

Učitaj još odgovora
Top