MojaGaraza - Bosko Mihajlovic | MojaGaraža MojaGaraza - Bosko Mihajlovic | MojaGaraža

Bosko Mihajlovic

Član od 13. Jun 2012.

26 komentara 3 korisnih 7 beskorisnih 8 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Na nekim sajtovima, proizvođača PVC delova za automobile, video sam da nude i VOĐICU STAKALA PROZORA. Zanima me, da li neko zna, da li i na unutrašnjem kederu, vođici stakala na prozorima, na vozilima ,,ZASTAVA", konkretno ,,Z-101 SKALA 55" postoji takva vođica i ako postoji na kom delu unutrašnjeg kedera se postavlja ? Biću veoma zahvalan onome ko to pouzdano zna i na objašnjenju gde se te vođice montiraju - na kom delu unutrašnjeg kedera - vođice.

06. Dec 2018.

Tražim, makar polovnu, ali ispravnu, vođicu-keder prenjeg levog stakla (ugrađuje se u unutrašnjem gornjem delu ruba vrata) kako bi putem podizača stakla ta vođica - ( ožlebljeni keder) omogućavao podizanje i spuštanje stakla putem ručice podizača. Molim, ako neko ima da mi to ponudi, kupujem, samo mora biti čitavo (ispravno). To je za vozilo ,,Z-101 skala 55" iz 2008.g.

29. Nov 2018.
Učitaj još odgovora

Ne vidim ni jedan komentar za ,,Golf" sa motorom 1,4 ?

04. Jan 2016.

Da li je poznato nekome, ko i da li neko kontroliše tačnost i ispravnost merenja količine usutog goriva u rezervoar automobila? Imam auto star 4 godine i za svo to vreme uvek točim kada se prvi put upali (žmućne) lampica za gorivo i uvek na istoj benzinskoj pumpi. Za te 4 godine, nikada mi u dopunjavanje rezervoara, nije stalo više od 35 l. Od nedavno u potpuno istim okolnostima, sve češće mi staje 36, a zadnjih mesec dana i 37 lit. Za sav taj period isti je režim vožnje, isti put ista elektroni... Pročitaj više

19. Jan 2015.
Buki 79 19. Jan 2015.

Kada je vreme hladnije, trebalo bi da stane vise benzina zbog toga sto su benzinske pare zgusnute pa pistolj kasnije "iskace".
E sada, da li je to litar vise, stvarno nisam siguran.
Ali tu istu pojavu sam primetio na jednoj privatnoj pumpi, kada je stalo 5-7 litara vise u rezervoar sto je nemoguce.
...Pročitaj više

Bosko Mihajlovic 20. Jan 2015.

Ima logike u Vašem odgovoru, ali zadnje sipanje goriva, gde se pokazala najveća razlika do sada, obavljeno je na dnevnoj temperaturi koja je bila u plusu, 9 stepeni, a razlika u korist pumpadžija bila je 2,5 lit. Tako da sumnjam da je uticaj temperature imao veze sa tolikom razlikom.
U svakom slučaj
...Pročitaj više

Učitaj još odgovora
Top