MojaGaraza - Aleksandar Simjanov | MojaGaraža MojaGaraza - Aleksandar Simjanov | MojaGaraža

Aleksandar Simjanov

Član od 01. Jul 2012.

4 komentara 2 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Vozim Ibizu 1,4mpi(60ks) imam poblem sa hladnim paljenjem,dok god ne prebaci na plin(sekvent plin BRC) neće da radi normalno(gasi se) i neće da prima gas . Zamenio sam i svećice(kupio sam original svećece za njega) i bombinu,proverio benz.pumpu,zamenio kablove. Kad se zagreje radi normalno.Jel ima neko ideju ?

15. Jul 2012.
Срђан Цаха 15. Jul 2012.

Imao sam sličan problem ali nemam plin. Kada upalim auto dok je hladan obrtaji skaču i padaju kao ludi, isto kao kada turiraš po gasu, sam daje gas i pušta, a kada se zagreje sve ok. Zamenio sam senzor temperature (800 dinara) i rešio problem. Probaj to da zameniš nije skupo!

Vlada Kondzulovic 15. Jul 2012.

I ja sam imao takav problem.Resio sam tako sto sam ocistio leptir elektronskog sauha i gasa,desava se da zaglavi.Koliko kosta bombina za njega,probija mi po vlaznom vremenu, pa bi je zamenio?

Učitaj još odgovora

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

udobnost,jako puno nudi za malo para,dobra oprema,lep na oko,mnogo bolje rešenje od raznih golfova 2,ja sam ga vozio 5 godina i prezadovoljan sam.

elektronika,ja sam menjao digitalnu tablu,el.podizači(vođice za stakla su mi često pucale). Ja sam vozio Fiat Tipo 1,6i DGT sa dve bregaste osobine.Motor je neuništiv,ali voli da pije.Moj je trošio 12-13 litara plina.

01. Jul 2012.
Top