MojaGaraza - Toyota Auris Touring Sports (2016 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Toyota Auris Touring Sports (2016 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Pouzdanost Održavanje Potrošnja

Auris Hibrid 2016.
Mala potrosnja (grad 5 - magistrala 4 - autoput 5), tih (na struju i necujan) auto. Mekan, lagan i ugodan. Iznenadjujuce stabilan pri ostrijoj voznji. Veliki gepek.

Jos je u fabrickoj garanciji, a i nije bilo nikakvih kvarova. Kupljen sa 25000km, sad je na 55000km.
Najveca zamerka ide na nacin rada CVT menjaca. Gura motor u visoke obrtaje pri jacem ubrzavanju i pri voznji uzbrdo (ako npr. hocete konstantno 80km/h). Ja sam nacin rada uporedio sa kuhinjskim blen...derom, neki to nazivaju skuter-efekat. Mene je to toliko uzasavalo da sam auto prepustio zeni, a sebi uzeo Pasata iz 2001. sa manuelnim menjacem!
Dosta spor infotejment sistem, navigacija skoro pa neupotrebljiva (tacna je ali dok se unese odradiste i malo analizira trasa vec ste stigli).
Neverovatno, ali na zadnjem sedistu ima manje mesta za noge nego u Koroli 2005. A cini mi se i da je zavrsna obrada bila kvalitetnija u toj istoj Koroli.

Pročitaj više

13. Dec 2018.
Boki Made in Serbia MG moderator 13. Dec 2018.

Evo baš juče sam gledao prociju Corolle koja će zameniti Auris. Upravo su najviše radili na poboljšanju tog CVT menjača kako bi se izbegao taj "skuter efekat". Sada radi mnogo logičnije i drži motor na nižem režimu, a postoje i polugice za ručno šaltovanje veštački napravljenih brzina tako da se mo...Pročitaj više

Pročitaj sve utiske za Toyota
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top