MojaGaraza - Skoda Octavia Hatchback (1998 - 2005) | MojaGaraža MojaGaraza - Skoda Octavia Hatchback (1998 - 2005) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A

savrsen auto.spoj snage i elegancije

27. Nov 2011.
Pogledaj ostalih 7 komentara
mladenpe petrovic 11. Aug 2017.

Ako je vozilo dobro održavano, servisni troškovi mogu da se drže na relativno niskom nivou. Ozbiljne mehanički kvarovi koji će onemogućiti vožnju vozila su retki. Češće zafrkavaju električni kvarovi, centralno zaključavanje i podizači prozora.
Škoda je, prema anketama, trenutno jedan od pouzdanijih proizvođača automobila. Od problema možete očekivati kvar EGR ventila na jačem od dva dizela što uzrokuje povećanu potrošnju i osetno manju snagu motora. Još jedan od problema kod turbo dizela može biti zaprljanost, pa i otkaz turbine usled neredovne zamene motornog ulja, pa ovaj podatak treba proveriti pri kupovini.
Ako se odlučite za neki od benzinaca, proverite da li je zupčasti kaiš redovno menjan i pazite, ako uzimate one najjače. Imajte na umu da su žustro voženi pa dobro proverite kvačilo, diskove i znake pretrpljenog sudara.
Takođe obratiti pažnju da li iz menjača curi ulje. Takođe, trebalo bi da proverite stanje karter, što je posledica suviše niskog položaja motora, da nije karter zakačen o ivičnjake.

'mlfree.com/skoda-octavia-1-1996-2010/'

Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top