MojaGaraza - Renault Fluence (2013 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Renault Fluence (2013 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

11 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Motor 1.5 dci, 100ks, mali potrosac a snazan i pouzdan. Menjac sa 6 brzina. Veoma komforan i prostran auto sa velikim gepekom. Parking senzori. Lep izgled, lepa i moderna linija.

Malo losija zvucna izolacija.

18. Okt 2020.

Cena/Kvalitet Potrošnja Komfor Motor

Imam Fluence 1.5dci, 95ks. Jako udoban i ekonomican. Ovaj motor je i vise nego dovoljan za njega. Dolazi sa sestostepenim menjacem kod kog su prvih 5 brzina veoma kratke, sto omogucava manju potrosnju u gradu. Gepek je ogroman, vise nego dovoljan. Cene odrzavanja su prosecne, standardne za 1.5dci. Z...

Fluence je dosta veci nego sto se na prvi pogled cini, a preglednost pozadi nije sjajna. Konkretno u mom paketu opreme nema parking senzora.
Ne bih ovo naveo kao problem, ali moze da postane... konkretno 1.5 dci od 95ks ima plivajuci zamajac.

Pročitaj više

10. Mar 2020.
Boki Made in Serbia MG moderator 10. Mar 2020.

Na osnovu čega znaš da ima plivajući zamajac, da li je otkazivao? 1.5 dci ima plivajući samo uz menjač sa 6 brzina. U katalogu rezervnih delova ne postoji plivajući zamajac za menjač sa 5 brzina pa me zanima koliko je to proverena informacija.

Motor odličan dovoljno jak kad zatreba a i usto vrlo ekonomičan 1.5 dci 81kw 110ks 6 brzina, prostran sa udobnim sjedištima (skoro sam 2 metra iza mene nema niko problem da normalno sjedi), što se tiče održavanja neki dan urađen veliki i mali servis u ovlaštenom servisu za 250€

Jedinu manu koju sam do sada primjetio jeste da je nepregledan nazad i da bi bilo dobro da ima parking senzore što moj nema.

01. Aug 2019.
Pročitaj sve utiske za Renault
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top