MojaGaraza - Peugeot 508 Sedan (2015 - 2019) | MojaGaraža MojaGaraza - Peugeot 508 Sedan (2015 - 2019) | MojaGaraža

Pronađi automobil

5 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Veoma udobar, za novac uvek ima mnogo, ali MNOGO vise opreme od konkurencije. Malo trosi, dobro ide. U klasi sa Insignijom i Passatom - na koplje veci domet. Mnogo bolji od konkurencije. Cena mu brzo pada i lako je kupiti ga.

Održavanje

Preskupo odrzavanje. Ovlasceni servisi nemaju milosti a nisu mnogo pouzdani. Ovo mi je cetvrti Peugeot i auto je staro 2 godine sa predjenih 160.000 km, kad se pojavim u servisu sa nekim pitanjem ili primedbom - "belo" me gledaju, nikad nista ne znaju, najosnovnije delove nemaju na lageru, spone, la...gere, filtere. skoro sve porucuju iz Francuske i ceka se. Najveca mana - tesko se prodaje, narocito dobar auto jer ima brdo izvozenih i lose odrzavanih po bagatelnim cenama pa "dobar" auto ima "jaku" cenu za "obicnog" kupca.

Pročitaj više

16. Feb
Dimitrije Nikolić MG moderator 16. Feb

Jel možeš malo konkretnije u vezi ovlašćenih servisa, osim ako baš ne želiš da se eksponiraš toliko. Na primer, znam dosta ljudi koji su ispričali horor priče za Verano, pa me interesuje kakva je sad situacija. A i ne znam koliko uopšte ima ovlašćenih trenutno u Srbiji.

Boki Made in Serbia MG moderator 17. Feb

Tako ti je kad hoćeš da održavaš auto u ovlašćenom servisu. Ja u ovlašćeni servis u životu nisam ušao i nikakav problem nemam sa bilo kojim autom. Kupujem kvalitetnije delove kojih ima po svim uglednijim prodavnicama za svaki auto koji zamisliš...

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor

odlican auto sve pohvale.

Potrošnja

ne prima gas odmah treba mu malo vise da povuce

09. Feb 2017.
Pročitaj sve utiske za Peugeot
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top