MojaGaraza - Opel Vectra Caravan (2005 - 2008) | MojaGaraža MojaGaraza - Opel Vectra Caravan (2005 - 2008) | MojaGaraža

Pronađi automobil

28 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Radi se o cdti varijanti sa italijanskim dizel motorom, Na otvorenom je ladja iako je karavan. Kupio sam ga kao polovnog i prethodni vlasnik ga je spustio i nabacio 18-tice niskoprofilne cime je dobio na izgledu i sportski manir:) i vecu osetljivost na rupama. Vrlo sam zadovoljan sa potrosnjom na ot...

Koliko sam kompetentan za ovo ali da pokusam, plivajuci zamajac, vrlo cesto upali indikaciju da ne radi zadnje stop svetlo a sve je OK. Posto je karavan i ima prilicnu masu potrosnja u gradskoj voznji je znatna 10 do 11 litara. Obzirom da je opel odrzavanje nije bas povoljno kako je bilo do ovog mod...ela.

Pročitaj više

20. Maj 2020.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Odlican auto! Drumska krstarica! Imam 2008 godiste, 1.9 cdti, 150 ks, ide kao zmaj, trosi kao upaljac! Udoban, povozan, pregledan, gepek dovoljan za veliku porodicu! Motor elastican, poteze kao lud i sa malih obrtaja, odrzvanje pristupacno svakoj vrsti dzepa! Odnos ulozeno-dobijeno maksimalan!!!

Ima plivajuci zamajac, poluosovina nije jaca strana, ali ima mnogo vise prednosti kojima ove mane postaju zanemarljive!

27. Feb 2014.

opel je zamenljiv samo drugim opelom! malo ulaganje-velika korist. mnogo mesta,1.8 140ks automatik,sasvim dovoljno za uzivanje,potrosnja u preoseku 7,7 l u letnjem periodu,ali mnogo zavisi od kvaliteta benzina (ja sipam na EKO)

sa predjenih 200 000 km (kod mene 50 000) nisam imao vece ulaganje sem redovnih servisa,elektronika jeste naporna ali korisna,o sve mu te obavestava,sto i nije mana.

30. Aug 2012.
Pročitaj sve utiske za Opel Vectra Estate (05-08)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top