MojaGaraza - Opel Meriva (2014 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Opel Meriva (2014 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

18 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Kupio novu 2017, 1.6cdi drive, prešao nepunih 40.000 km. Odličan auto za visoke ljude udoban na duže relacije bez zamora u vožnji. Motor odličan vuče dobro, oseća se da ima snage u 6 brzini na autoputu na 130km/h troši malo nije bučan. Nijednog trenutka se nisam pokajao što sam je kupio.

Jedina je mana što u gradu može zimi da nagura potrošnju dizela oko 7,5 litara.

02. Maj 2019.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

jako dobar auto.MERIVA17CDTI.IDE KAO ZMAJ,ne trosi ulje,sitnice su popravljene kod opelovog dilera,auto je MNOGO ,dobar. VOLEO BIH TAKO I DA OSTANE.Molim vas za pomoc sta je najbitnije odrzavati,poboljsati ako moze.Stvarno je masina. samo neko je ogrebao vrata,malo ,i samo da se pricvrsti prednji br...

ogreban malo na vratima. I samo branik prednji da se pricvrsti,ne vidi se nista,ali saginjao sam se ptrebna su dva srafa.

Pročitaj više

02. Nov 2018.

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

1,4 benzin, 120 KS turbo. Odličan motor, kočnice, komforan, udoban za duga putovanja. Pristojan gepek (ima u podu gepeka i rezervni točak), potrošnja oko 7,5-8 (kombinovano), van grada oko 6,5. Napredan paket opreme (Bluetooth, komande na volanu, automatska svetla, senzor za brisače, dvozonska ...

Klima i grejanje se čudno ponašaju. Na malim brziama teško je dozirati kočenje, pa se neiskusnim vozačima dešava da im auto "zabode".
Kaseta ("pregradak za rukavice") je jako mala. Da nema kaseta ispod sedišta ne znam gde bih držao dokumente od vozila, PP aparat i drugo.
Vrlo čudna pozicija... USB priključka i upaljača.
Na testi vožnji smo probali 100 KS bez turbine i odmah odustali. 120 KS je odličan, čujem da je 140 KS još bolji (za malu razliku u ceni) a dizelaš je još bolji.
Parking senzori (zadnji) bi bili od koristi.
Senzor za kišu dosta loše reaguje. Recimo kad neko ispred vas pere šoferku i kapi prelete preko njegovo auta,onda se aktivira, a kada pada kiša, prilično treba da se nakupi kapljica na staklu pre nego što se aktiviraju brisači.

Pročitaj više

20. Jan 2018.
Pročitaj sve utiske za Opel
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top