MojaGaraza - Mazda 6 Caravan (2008 - 2013) | MojaGaraža MojaGaraza - Mazda 6 Caravan (2008 - 2013) | MojaGaraža

Pronađi automobil

8 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Pouzdanost Komfor Motor

Ja sam prezadovoljan, tih motor , ubrzanje bolje nego mnogi benzinci

mana mu je njihov taj nazovi bluetooth i što nema rezervni točak. ja sam zamenio multimediju a kad putujem ponesam jedan točak od druge garniture (zavisi od godišnjeg doba).

13. Sep 2020.

Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor

Bolji od mnogih

16. Jun 2019.

Pouzdanost Motor

Mazda nam je porodicno treci auto, pored Mondea mk1 i mk3, sa kojima cu je porediti (vozi je otac, tako da nisam siguran za tacnu potrosnju)
Sto se tice izgleda - po mom misljenju jedan od najlepsih automobila spolja i unutra. Gepek lepo podeljen sa puno pregradica.
Motor je 2.0 diesel, 140ks. Jako ...

Komfor

Po mom misljenju auto ima tri mane (po mom, ponavljam, mozda sam samo navikao na drugacije:)
Kvacilo - izuzetno tesko za voznju po gradu - posle njega oba Mondea izgledaju kao da imaju kvacilo od zele zeka :) Majstor kaze da je to normalno, ali nisam ubedjen.
Udobnost - sedista su bolja nego u mk1 M...ondeu (podrska sa strane), ali ne u odnosu na mk3 (iako je bolji sa strane nekako ne mogu da ih namestim da budu dovoljno dobra lumbalno - opet moj problem); U odnosu na mk1 i mk3 izuzetno neudoban po nasim ulicama, svaku rupu oseti - na auto putu bolji. Mozda jer ima 17ice u odnosu na 16 i 14 kod mk3 i mk1.
Ergonomija - prethodne su mozda licne mane, ali mislim da je ovo sasvim objektivno - auto ima najnelogicnije i najlosije komande koje sam ikada video (aktivacija putnog kompjutera, polozaj podizaca prozora, kontrola automatske ventilacije sa i bez klime, o bluetoothu i njegovoj (ne)upotrebljivosti da ne govorim... vec sam zaboravio sta jos, ali mogu da dopisem ako nekoga interesuje:) Vozio sam stvarno mnogo automobila i u apsolutno svim sam mogao opusteno posle jednog pregleda komandi da se snadjem, ovde kao da svaki put moram opet da ucim (a cak i obozavam tehnoloske zezalice).
I pored ovih mana mislim da je izuzetan auto - samo proverite da li i vama sve ovo moze da smeta pre kupovine. Osim izgleda - Mondeo mk3 kao da je za tri generacije ispred, nikad ga ne bih zamenio.

Pročitaj više

01. Feb 2014.
Pročitaj sve utiske za Mazda 6 Estate (08 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top