MojaGaraza - BMW X5 M (2016 - 2019) | MojaGaraža MojaGaraza - BMW X5 M (2016 - 2019) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Pouzdanost Motor

Prešao sam oko 20.000km (dva vozila vozio jedno za drugim), istina oba potpuno nova (prvi vozač). Vozilo odaje utisak pouzdanosti. Odziv vozila na volanu izuzetan. Precizno updavljanje. Menjač (8.step.Auto) je savršenstvo. Menjanjem moda vožnje (iz Confort u Sport) dobijate zver na putu.
Iako ...

Održavanje

Nađena falinka je da vozilo na ekstremno niskim temperaturama (nižim od -15) ne može da postigne radnu temperaturu motora, pa samim tim nema ni grejanja u kabini. Rešenje je zalepiti karton na prednju masku i tako voziti.
Nikako mi se ne dopada tkz. "plivajući servisni interval", da auto sam ...određuje kada je vreme servisa. Auto sam vozio uglavnom poštujući saobraćajne propise... par puta sam izvukao brzinu na 220kmh i to u kratkim intervalima (ne dužim od minut-dva)... auto je smanjio interval servisa za 40% (sa planiranih 20.000km na 12.000km)... ostaje otvoreno pitanje u kom modu vožnje može da se vozi ovaj auto pa da se servis zaista radi na 20.000km
Auto je došao sa pripremom za ConnectDrive, ali nažalost za brojeve šasija prodate u Srbiji, BMW nema mogućnost isporuke i ugradnje (aktivacije) iDrive aplikacija i konekcija sa centralnim BMW sistemom.
Mape navigacije su KATASTROFALNE. Nemate mogućnost da u zemljeme van EU zadate tačnu adresu (uključujući kućne brojeve)... a update mapa je nešto što bi distributer trebao da reguliše, ali mi se čini da je nezainteresovan za tako nešto (ili me ne obaveštavaju da nove mape postoje)
Problem je i sa ugradnjom alarma. Kada je auto zaključan i alarm aktivan, često se desi da se aktivira sam od sebe zato što je daljinski ključ u džepu, a pritiskom na dugme za zaključavanje (znak BMW koji je ispupčen na ključu) aktivira se i alarm.

Pročitaj više

30. Aug 2017.
Pročitaj sve utiske za BMW
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top