Audi A4 Avant (2005 - 2008): Pejic pita ostale vozače | MojaGaraža Audi A4 Avant (2005 - 2008): Pejic pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

treba mi pomoc stavio sam led canbus dnevna svetla na audija a4 i on mi izbacio gresku a sijalice normalno rade..kako skinuti gresku da li je moguce na dijagnostici skinuti gresku a da se ona vise ne vraca..ko zna nek mi objasni detaljno hvala.

08. Maj
Boki Made in Serbia MG moderator 08. Maj

Možda je moguće isključiti tu fukciju potpuno preko dijagnostike, greška za te sijalice se ne može isključiti posebno, ako nemaju odgovarajući otpor ništa tu ne može promeniti. Ako ima samo lampicu, moguće je lampicu eliminisati.

Pejic Jovan 08. Maj

pa da ima zvucno upozorenje kao crkla sijalica a u stvari radi ako je moguce iskljuciti tu opciju to bi bilo najbolje resenje jer sijalice rade odlicno i nista se ne desava to jest da menjaju boju tjst hoce da pregore..

Pejic Jovan 08. Maj

mnogo me to nervira prvo sto se cuje zvuk kao crkla sijalica i onda mi u voznji izbacuje crkla sijalica u pon cu videti sa majstorom moze li da skine skroz tu opciju pa da me ne nervira to..hvala boki brale

Filip Filipović 29. Maj

Naravno da imaš grešku kad na 15 godina star auto stavljaš nešto što ide samo na novija kola. Ne možeš od babe praviti devojku. Ostavi sve na fabrici pa neće biti greške!

Top