Volkswagen Golf Hatchback (1997 - 2004): Вујадин pita ostale vozače | MojaGaraža Volkswagen Golf Hatchback (1997 - 2004): Вујадин pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Podrhtavanje volana kao i unutrasnjosti automobila pri brzini od 100-130km/h. Kad predjem do 140 osete se samo male vibracije, skoro pa nista.. Nisam primetio do sad u gradakoj voznji, tek kada sam izasao na autoput.. Usled cega je moglo doci do ovoga?

10. Sep
Vasilije Zderonjic 10. Sep

Proveri prvo točkove i felne , da li su balansirani i da felne nisu pokrivljene . Posle se gledaju nosači motora, pa ako ni to ne pomogne zglobovi poluosovine . Nekad se desi i da su amortizeri lošiji .

Вујадин Огризовић 10. Sep

Gume drugo leto evo idu kupljene nove u Aprilu mesecu prosle godine.. Ne verujem da je do njih jedino ako su lose izbalansirane onda.. Desilo mi se ovo i prosle godine ali nestao problem sam od sebe... Nosim ga sutra onda kod vulkanizera da pogleda gume i felne, dal je to izbalansirano kako treba pa...Pročitaj više

Boki Made in Serbia MG moderator 10. Sep

Meni se desilo Sava nova odmah tresla, fabrički kriva guma. Evo sad imam neke Formula gume, sa njima došao auto iz Italije, trese jedna, felna prava kao strela, izbalansirana i dalje trese. Kad stavim točak od nazad napred ne trese.

Top