MojaGaraza - Zeljko Mirković | MojaGaraža MojaGaraza - Zeljko Mirković | MojaGaraža

Zeljko Mirković

Član od 08. Jul 2012.

3 komentara 3 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Vlasnik sam s300 iz 1993. ima plin. Treba mi servis i prodavnica delova u Beogradu za ovaj automobil.

04. Nov 2012.
Darko Dudic 04. Nov 2012.

Vudim Trade na medakovicu ima sve delove i prilicno je povoljnije kod njih nego kod drugih i dobar je kvalitet delova . Ako treba neki savet u vezi w140 tu sam da pomognem vozio sam ga dugo i prilicno dobro poznajem taj model .

Petar Bogdanovic 05. Nov 2012.

Druze za delove najbolje je da odes u " mecku " u bulevaru u blizini Cvetkove pijace, do sada sam kod njih kupovao sve i stvarno su se pokazali odlicno... ako trebaju odlicni a ne skupi majstori za gas i za mehaniku za taj auto javi mi se na mejl mobis.011@hotmail.com majstor kod kojeg sam poprav...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Atomobili je kvalitetno urađen što svi i očekuju od jednog Mercedesa,imao sam model A160 CDI. elegans Limarija besprekorna,motor 2.0cdi tih i štedljiv,na otvorenom 4.5l, grad 6l..Velika upravljivost kao i na većini modela Mercedesa.Unutrašnjost je urađena od kvalitetnih materijala.

Teško je reći za ovaj automobil da ima neke mane jer kad se neko odluči za manji automobil ne može da očekuje veći prostor u gepeku ili na zadnjoj klupi. S obzirom da dugo vozim isključivo automobile Mercedesa meni ne predstavlja manu lenjost dizel agregata od 60kw ali to bi nekom bila mana k...o ranije nije imao Mercedesa. Mane kod mog automobila; hladnjak klime (porozan), prednje i zadnje opruge amortizera.

Pročitaj više

08. Jul 2012.
Top