MojaGaraza - Nenad Mišković | MojaGaraža MojaGaraza - Nenad Mišković | MojaGaraža

Nenad Mišković

Član od 18. Dec 2014.

6 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

22. Sep

Cena/Kvalitet

Auta su podcjenjena valjda zbog mita da se Alfe kvare. to je prednost kad se kupuje ali i mana kada se prodaje (jer kad tad mora da se proda) Ja sam sa autom prezadovoljan iako je prešao 350 000 km motor radi odlično (1,6 Twin Spark 77 kw) iako je najslabija verzija benzinca ja sam on sasvim prist...

Potrošnja

Prosječna potrošnja je malo veća, osjetljiv je na makadam i loše puteve ( treba biti pažljiv )

Pročitaj više

22. Maj 2018.

Da li neko zna šta može da bude uzrok, kad upalim auto i krenem poslije minut-dva upali mi se lampica od AIRBG-a i lampica akumulatora. Mislim da se akumulator puni ali nisam još provjerio ali gledajući po ostalim potrošačima auto radi normalno.

12. Apr 2015.
Nenad Mišković 12. Apr 2015.

Ma znam ja da se lampica akumulatora pali kad je loše punjenje ali mi nije jasno da se obe odjednom pale zato pretpostavljam da je isti uzrok paljenja. Jer se u isto vrijeme upale čak mi se u jednom momentu vožnje ugasile pa ponovo upalile poslije minut.

Učitaj još odgovora

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Vozio sam ovaj auto oko dvije godine i stalno putovao svaki vikend sa njim po 300 kilometara bio je 1.4 benzin 1994 god. Bio sam prezadovoljan potrošnjom i komforom koji on pruža, a da ne pominjem da je on imao i ABS, Air Bag, daljinsko zaključavanje i električne podizače. Sva ta oprema u uauti...

Velika mana ovih auta je limarija ako se ne održava. propadaju pragovi i česta pojava korozije je na prednjem rubu haube tamo gdje se spaja sa maskom. I što torzine osovine na zadnjim točkovima vremenom padnu ali je prednost što se mogu podići.

Pročitaj više

21. Jan 2015.

Imam smješan problem pa da vidim da li neko od vas zna kako da ga riješim. Na Focus-u mi je digitalna klima i neko je nekako prebacio da mi temperaturu pokazuje u farenhajtima i sad ne znam kako da vratim na celzijuse. Nije strašno ali me nervira :D

21. Jan 2015.
Nenad Mišković 21. Jan 2015.

Pronašao sam riješenje doduše upustvo je bilo za mondea Mk 3 ali je upalilo i na mom Focus-u. Treba istovremeno pritisnuti oba dugmeta za kontrolu brzine ventilatora i dugme za recikliranje vazduha.

Imam Focusa 1,8 benzin 2004 i dešava mi se da pri vožnji između 60-80 km/h kazaljka brzinomjera samo padne na nulu i tako nekih 1-2 min i opet se vrati u normalu. pa me zanima je li ima neko sličnih problema i da li zna šta je u pitanju.

18. Dec 2014.
Dragan Stankovic 19. Dec 2014.

Oko 50-60 e pre dve godine original i bez majstora. Bila je i jeftinija varijanta al kineski senzor,al opet,prvo proveri jos kod nekog majstora,mozda je problem i do samog brzinomera!

Učitaj još odgovora
Top