MojaGaraza - Lazar Cvijanović | MojaGaraža MojaGaraza - Lazar Cvijanović | MojaGaraža

Lazar Cvijanović

Član od 20. Okt 2012.

2 komentara 1 korisnih

U garaži

Lista aktivnosti

Šta uzeti u B C D segmentu oko 3500€
Ima raznih BMW 320, Citroena C4, VW Polo, Opel Astra H, i sličnih. Meni nekako najuži izbor bude 320 i C4. E sad BMW je dosta stariji automobil za iste pare, zadnja vuča, a C4 je ipak francuz i teško je naći dobrog majstora. Je l imate neke drugačije preporuke, ideje ili iskustva?

07. Nov 2017.
Jovan ****** 07. Nov 2017.

Tesko je naci majstora za bilo koji auto ne zavaravaj se,sa druge strane taj c4 je sigurno jednostavniji auto od bmw recimo,oa ne vidim razlog da onaj ko zna da popravi recimo golfa ne ume da popravi tog citroena...Auta su mozda slicne cene,ali znam iz iskustva da je za taj bmw bez obzira sto je sta...Pročitaj više

Interesuje me od čeka je ovo ostalo na krovu mog vozila. Nisam siguran da li je uveženo iz Italije ili Austrije, ali predpostavljam da je lažirana pređena kilometraža. Pošto sam morao i set kvačila uz propratne delove da menjam verovatno je služio kao taksi. Da li je ovo neka antena, prijemnik ili nešto treće?

26. Mar 2016.
Vasilije Zderonjic 26. Mar 2016.

Antena za običan radio na Astri G je pozadi, tako da bi ovo mogla da bude antena za radio predajnik ako je auto bio taksi . Ne vidi se baš lepo taj znak, ali izgleda da se radi o nekoj vuči . Pošto vidim da ima krovni nosač, moguće je da je tu nešto pričvršćivano .

U krajnoj liniji, nije toliko n
...Pročitaj više

Top