MojaGaraza - Janoš Šara | MojaGaraža MojaGaraza - Janoš Šara | MojaGaraža

Janoš Šara

Član od 25. Jan 2015.

2 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

04. Nov

Pišem o vozilu dizel 200cm2. Izgled, dostojan. Varijanta putničko džip. Udobnost. Ako se vozi profesionalno, može se dosta uštedeti. Motor izdrži mnogo kilometre sa redovnom servisiranjem.

Za manji grad,problem parkiranje. Ručica žmigavca vremenom se istroše zubci i vraća. Osvetljenje komandne table se šesto kvare. Elektronika osetljiva,i mogući su učestaliji sitni kvarovi.

04. Nov

Interesuje me Gde se u kabini nalaze osigurači. Putnički auto hečbek DODGE KALIBER 2.0 CRD

27. Sep

Interesuje me Gde se u kabini nalaze osigurači. Putnički auto hečbek DODGE KALIBER 2.0 CRD

27. Sep

nedavno sam kupio auto citroen saxo 1.1.radi se o sledećem problemu:kola rade normalno bez problema ali mi se sad već 2 put dešava da merači na kontrol tabli jednostavno prestanu da rade i svetle,tačnije merač za pokazivanje potrošnje goriva,temperatura hladnjaka,kilometar sat i sat obtaljke....nadam se da je neko upoznat sa ovakvom vrstom problema,hvala unapred na brzom odgovoru

25. Jan 2015.
Mihael Sumaher 26. Jan 2015.

Na citroenu imas da podesavas osvetljenje sigurno si ga greskom smanio, podesava se na dugmence pored gde se podesava kilometraza odsnosno gde se resetuju elemeti pracenja stanja vozila

Jovan Jovan 26. Jan 2015.

Sumaher,nije to njemu do svetla,vidis da mu i kazaljke prestaju sa radom,mni se cini da tu tabla vuce na masu negde i pravi problem,kod nekog elktricara cs morati..

Učitaj još odgovora
Top