MojaGaraza - Filip Zec Zarić | MojaGaraža MojaGaraza - Filip Zec Zarić | MojaGaraža

Filip Zec Zarić

Član od 15. Feb 2013.

82 komentara 3 korisnih 1 beskorisnih 1 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Komfor

Imam ga tek par dana, za sada je sve okej, ali videcemo jos, vreme ce pokazati

01. Jun

Moze li neko da mi pojasni princip zamene filtera goriva na Fabiji 1.4 benzin? Na kom principu su ona 3 creva, ne mogu da ih skinem.

10. Maj 2016.

Поздрав форумаши, баш се ових дана питам пошто сам недавно чуо, да ли приликом куповине првог аутомобила који ће да се води на мени имам неке погодности приликом увоза из иностранства? Не знам шта је у питању и да ли заиста има нешто, па одлучих да се мало распитам. :)

28. Mar 2015.
Goran Stevic MG moderator 28. Mar 2015.

nije tacno, cak naprotiv, ako ga sam uvezes, izaci ce te za par stotina evra vise nego sto bi te kostao auto da kupis ovde NA IME. ne znas nikog, carina i dazbine ce da te oderu, ne znas ljude koji bi ti spustili cene dazbina,,,

Zdravo drugari, zanima me vaše mišljenje oko Opel Astre G dizel, koliko kubika motor koliko kilovata? Ne znam kakva im je potrošnja, održavanje i kako se nose sa karoserijom? Šta preporučujete?

23. Jul 2014.
milenko mirosavljevic 23. Jul 2014.

JA IMAM DIZEL 2000 KUB.74 KIL.VEC DVIJE GODINE JE KOD MENEZADOVOLJAN SAM DO SAD. IMAO SAM PROBLEM MALOG HLADNJAKA PROCURIJO NA GUMICAMA SAM SAM ZAMJENIO KOSTALO OKO 10 EURA.POTROSNJA SE KRECE OD 5 DO 6,5 PROVJERI SAM SIPAM STALNO PUN REZERVAR PONISTIM KILOMETRE KAD PONOVO DOSIPAM PUN ZAPISEM PREDJEN...Pročitaj više

Filip Zec Zarić 24. Jul 2014.

Pa čuo sam razne priče, ali to je sve rekla-kazala. Najsigurnije mi je ovako kad mi neko kaže iz ličnog iskuszva. Hvala Vam! Jel istina da ima problema sa Bosh pumpom i da ima malo mesta za putnike na zadnjoj klupi?

Učitaj još odgovora

Zdravo! Interesuju me vaši utisci o ovom autu, koji se motor najbolje pokazao do sad, čuo sam da često imaju problema sa elektronikom- da li je to istina? 'bacio sam oko' na lagunu ristajling 2005 god.

23. Jan 2014.
Goran Lazić 23. Jan 2014.

Što se tiče auta, odličan je. Siguran, komforan, brz, startan ... Ja nisam imao problema sa elektronikom. Povremeno se javljao alarm ubrizgavanja goriva, ali kad staneš, ugasiš auto, pa ga ponovo upališč greška nestane i voziš dalje. A rečeno mi je da je to bio slučaj samo sa 2001. godištem. Kao, da...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Pozdrav! Ako mi je od suda stigla zabrana u kojoj je navedeno "Okrivljenom se za izvršeni prekršaj izriče i zaštitna mera ZABRANA UPRAVLJANJA MOTORNIM VOZILOM U TRAJANJU OD 8(osam) MESECI." Da li mi je tim putem zabranjeno i polaganje u auto-školi pošto mi je samo vožnja ostala?

09. Nov 2013.
Učitaj još odgovora

Zdravo, interesuje me ako neko može da mi napiše (ko zna ili ko je već imao slična iskustva) kakva je procedura oko uvoza polovnog automobila iz inostranstva?

12. Jul 2013.
Učitaj još odgovora

Dešavalo mi se do sad nekoliko puta da kada izađem iz auta i zaboravim da ugasim svetla ili žmigavac u autu počne da pišti, ali neće stalno, i sada kada probam od tog zvuka nema ni traga ni glasa, šta može da bude u pitanju?

16. Jun 2013.
Srdjan Jovanovic 16. Jun 2013.

Mikroprekidač u vozačevim vratima,Ista stvar je i kod mene.Mana na nivou čitave VAG grupe.Rešenje postoji ,ali je dosta komplokovano i skupo.Novi mikroprekidč košta oko 9500 RSD + ruke majstora.

Vesna Milovanovic 01. Jul 2013.

da ste me ranije pitali pa da pogledam bolje za taj mikroprekidac.ja pre dva meseca razbucao cela leva vrata zbog jedne plastike na podizacu prozora,i popravih ga sam.

Može neko da mi kaže kakvi su Opelovi motori 1.6 , 1.7 i 1.8?

05. Apr 2013.

Pozdrav! Može neko da mi kaže kod Opel Corse 1.2 1997. godište koji osigurač treba da se izvadi da se svetlo u kabini prilikom otvaranja vrata ne pali?

11. Mar 2013.
Top