MojaGaraza - Ђуро Ненадовић | MojaGaraža MojaGaraza - Ђуро Ненадовић | MojaGaraža

Ђуро Ненадовић

Član od 09. Jul

3 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Има ли неко информацију о томе како се овај аутомобил понаша у смислу непланираних поправки као и то колике су цене поправки, редовних сервиса, итд? Народски речено "квари ли се".

09. Jul
Ђуро Ненадовић 09. Jul

Прочитао сам искуства људи који су говорили да су имали проблема са мењачем на 50 хиљада километара па ме интересују искуства људи који овај модел имају две, три године. Размишљам о куповини новог па ме зато и интересују цене одржавања, ако је дозвољено о томе причати и ако је у складу са политиком ...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Cena/Kvalitet Komfor Ponašanje na suvom Ponašanje na mokrom Kupio bih ponovo

Одлична у свим условима! Погледајте пар тестова у којима се врхунски показала.
Невероватна гума и нисам сигуран како им је ово успело.

Није идеална, просто је одлична. За врхунске перформансе и даље не можемо користити гуме за све сезоне али ово подмирује потребе 90% људи.

09. Jul
Boki Made in Serbia MG moderator 09. Jul

Ja sam vozio sa raznim allseason gumama i sve deluje neverovatno, ali ipak nije kad se uporedi direktno sa pravom zimskom, zimska je ipak bolja zimi, leti je bolja letnja u najvrelijem delu dana, dok ujutru i noću, kao i u periodu jeseni i proleća allseason guma je čak i bolja od letnje. Praktično ...Pročitaj više

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

Фантастичан мотор (1.9 јтд) и врло јефтино одржавање као и разумна потрошња. Врло поуздан за једног Фиата.

Аутомобил је стар и то носи своје, јер почетна израда није на нивоу јапанских или немачких возила. Ако купујете аутомобил због естетике и удобности, заобиђите овај. ...Лоше пластике, лош ентеријер, но толико и кошта па не знам колико је оо мана.

Pročitaj više

09. Jul
Top