Ford Fusion (2002 - ): Zoran pita ostale vozače | MojaGaraža Ford Fusion (2002 - ): Zoran pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

KUPIO BIH FUSION-a 2003 GOD 1.4 TDCI.ZANIMA ME KAKO SE POKAZAO,STO SE TICE ODRZAVANJA,CENE DELOVA,SERVISA...
UNAPRED HVALA.

29. Jun 2014.
Boki Made in Serbia MG moderator 29. Jun 2014.

U sustini to je malo rstegnuta Fiesta. Motor je Pezoov, solidno se pokazao, mnogo bolje od bilo kogo Fordovog dizelasa. Odrzavanje je u skladu sa godistem i klasom, znaci nista posebno ni skupo ni jeftino, potrosnja je izuzetno povoljna, jedan od najekonomicnijih motora na trzistu. Udobnost nije nek...Pročitaj više

Zoran Apt 30. Jun 2014.

Hvala Boki na misljenju.Meni sasvim odgovara ovakav autic.Posle yuga starog 14 godina,koji me je dobro sluzio,a jos uvek "trci",ovo je ipak limuzina.

Zoran Apt 30. Jun 2014.

Uopste nesumnjam da ce biti veeeelika razlika,u svakom pogledu,ipak je schwaba,schwaba,mada u saradnji sa francuzom,ali nije ni to lose.

Zoran Apt 30. Jun 2014.

Da nisu za njega "opanci" 195/65 15 malo nabudzeni,da li bi moglo tu i nesto manje da se stavi?Da li bi i to mozda uticalo na smanjenje potrosnje?Mada mora se priznati da su i ovako relativno stedljivi.

Boki Made in Serbia MG moderator 01. Jul 2014.

Moj savet je da koristis fabricki predvidjene gume... 195/65/15 je neki standard za novija vozila, a i odlicno se ponasaju na putu. To su gume koje kostaju 6500 dinara po komadu, mislim da jeftinije za taj auto ne moze biti. Takodje je auto vrlo udoban sa njima, tako da je to odlicna dimenzija. Sto ...Pročitaj više

Boki Made in Serbia MG moderator 02. Jul 2014.

Za Forda su delovi jako skupi samim tim sto je Ford u pitanju. Tako da je mnogo bolje trziti deove za Pezo ili otici u Pezoov servis ako se uklapaju. Motor jeste Pezo, ali je pitanje da li su kaisevi i ostali uredjaji nesto izmenjeni.

Zoran Apt 02. Jul 2014.

Ako odgovaraju delovi od Pezoa,onda to stvarno nije jako velika cena delova za veliki servis.Meni je danas stigao auto sa placa,koiko sam danas imao vremena da pregledam,cini mi se da je skroz korektan.Mada su mi danas vec neke "komsije" rekle da je to jako los auto za odrzavanje,jer su delovi za nj...Pročitaj više

Boki Made in Serbia MG moderator 03. Jul 2014.

Rekoh ti, odrzavanje u skladu sa godistem i klasom, nista posebno skuplje od ostalih. U toj kategoriji spadaju Corsa, Fiesta, Punto, Pezo 206, Clio, Fabia, Polo... Za sve te automobile odrzavanje kosta manje - vse isto koliko i za Fusion. Jeftiniji moze bit samo Golf 2 Kadet suza i sl.

Zoran Apt 03. Jul 2014.

Videcu kad odradim prvi servis.Tek sam sad poceo da obracam paznju kad vozim kroz grad,ima ih dosta u NS.Verovatno da se dobro pokazao,kad ga dosta ljudi "tera". :)

Zoran Apt 05. Jul 2014.

Dejane,pa ja sam kupio auto u blizini,tu je bio plac,ali nisam obrati paznju,tj. nisam video servis.Moram da se raspitam o cenama,pa verovatno odem do njih.Hvala na preporuci.

Zoran Živanov 08. Jul 2014.

Ma da mali servis ti je od prilike tako...ulje 5l Liqui Moly 10w40 MOS2 + filter ulja je negde oko 4500....e filter goriva ti je tu oko 500 kinti.Filter klime ne znam.

Zoran Živanov 08. Jul 2014.

Liqui Moly----Pitaj Miću odavde...on je meni preporučio i evo skoro sam 11.000 prešao sa tim uljem (zaboravio da menjam ulje)...
Od kad sam sipao dolio sam samo 1 na početku i to nešto jako malo od tad ni kap ulja dolio nisam,eno mi ukanti pola litre.

Top