Rover 25 (1999 - 2005): john je izneo svoje utiske | MojaGaraža Rover 25 (1999 - 2005): john je izneo svoje utiske | MojaGaraža
Objavi

Potrošnja Komfor

- Dizajn, prelep auto daleko sveziji izgled u odnosu na sve ostalo u klasi
- Udobnost i komfor, dosta mesta napred, veliki gepek, solidan prostor na zadnjoj klupi
- Stabilnost, jako širok auto, izuzetno stabilan na putu, sedenje u kolima nisko, odaje neki sportski utisak, što se toga tiče, leži ...

Pouzdanost Motor

- Za godinu ipo dana, koliko sam ga vozio, sam uložio oko 800e u ovaj auto, dosta problema sa agregatom i okolinom, iako me nikad nije ostavio na putu kad god bih došao odnekle bilo bi pravac servis, dihtung glave, dizne, step motor, usisna grana, pumpa za gorivo, curenje antifriza, menjač... ži...vaca ne mogu da pomislim koliko mi je pojeo.
- Agregat na verziji 1.1 je skroz promašen za ovu šasiju, auto teži 1160kg sa ugradjenim plinskim uredjajem što je daleko više od vozila sa ovom kubikažom, iako ima 75ks jako je trom, tako da vožnja uz neki konstantan uspon sa još dvoje u kolima ne može da predje 65kmh (mislim na magistralne puteve), uzbrdo ako se negde zaustavite obavezno je kretanje pod ručnom.
- Nedovoljno majstora koji su se susretali sa ovim autom i prethodni vlasnici.

Pročitaj više

02. Nov 2017.
Juan Juaninho 08. Okt

Ti si lud sto si to kupio. Fabrika 2005.zatvorena, vozis rovera. Moj prijatelj za 420sdi 4 meseca trazio far da nadje. Prodaj to ili menjaj, samo se otkaci globe. Bez uvrede. A da ne ide 1.1 ne ide. Moj 106 sa 1.1 ima da te preskoci uzduz i popreko.
Spasavaj se

Top