Peugeot 205 Hatchback (1983 - 1997): Milos pita ostale vozače | MojaGaraža Peugeot 205 Hatchback (1983 - 1997): Milos pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Imam problem sa paljenjem.
Kada dam kontakt,sve ok.Kada treba da zaverglam samo izgubi struju.Sve lampice se pogase,mrtav auto.Da li znate sta sve moze da predstavlja problem.

19. Aug 2017.
Stefan Stanojevic 19. Aug 2017. TOP KOMENTAR

na anlaseru ima 2 srafa na koje idu deblji kablovi i jedna buksna sa tanjim kablom. onaj debeli kabl koji dovodi struju na anlaser (od akumulatora) treba da prespojis sa tim malim kablicem koji je verovatno na buksnu(mozda je sraf manji). kad to uradis lepo treba auto da zavergla, PAZI DA NE BUDE U ...Pročitaj više

Stefan Stanojevic 19. Aug 2017.

vidi klemu na akumulatoru, mrdni je malo. dopuni akumulator, buraz imao problem sa tim na c klasi, s tim sto je kod njega akumulator pozadi i gubio je kontakt na masi na nekom srafu koji spaja kabl sa karoserijom... nema sta drugo.

Stefan Stanojevic 19. Aug 2017.

i kad zaverglas on treba da pogasi sve lampice i radio itd, dok ne upali, alnaser povuce struju.. mozda je zaglavio pa je tu problem. Kad probas da zaverglas i pustis kljuc da li upali lampice radio itd, ili moras da vratis kljuc pa opet kontakt?

Top