Dimitrije pokreće diskusiju o modelu BMW i3 (2014 - ) | MojaGaraža Dimitrije pokreće diskusiju o modelu BMW i3 (2014 - ) | MojaGaraža
Objavi

Da li je neko skoro bio na tehničkom i koliko je platio? Predsednik nacionalne asocijacije tehničkih pregleda očekuje da će cena do kraja godine da padne kad se situacija smiri. Naravno da svi znamo da se to neće desiti. Pri tom kaže još čovek da je neumesno poređenje cena u Srbiji i cena u Hrvatskoj i drugim zemljama.

04. Aug 2021.
Слободан Човек 04. Aug 2021.

И ја сам био,исто 6.00 динара. Не верујем да ће пасти цене, морали су да набаве опрему за снимање и чувања снимака, плус мање прегледа дневно се обавља.
А не знам шта се људи жале на цену техничког, који се ради једном годишње. Ја сваке две и по недеље толико сам за гориво дам.

Dimitrije Nikolić MG moderator 07. Aug 2021.

Slažem se da se napravila prevelika frka oko poskupljenja tehničkog, pošto poskupljuje i bukvalno sve drugo, pa se ne pravi frka. Na primer, svake godine se povećava akciza na gorivo što zbog tzv. usklađivanja sa rastom cena na malo, što zbog povećanja od po nekoliko dinara svakih par godina da bi s...Pročitaj više

Top